O Λοβέρδος ξαναχτυπά

Ο πολιτικός γίγαντας Λοβέρδος αφού έκοψε συντάξεις σε γέρους, γριές κλπ, αφού διέλυσε τα νοσοκομεία ενώ παράλληλα...
πλήρωνε τους προμηθευτές των νοσοκομείων αδρά !!! (δεν ξεχνώ ότι τους παρακάλεσε για έκπτωση 10% αυτοί το απέρριψαν και μετά όλα καλά) τώρα διαπιστώνει ότι 1.000.000 υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9.000.000 πολίτες.
Ο πολιτικός γίγαντας, ο εξολοθρευτής των συνταξιούχων, ο καταστροφέας των νοσοκομείων έχει βάλει στο στόχαστρο όλη την Ελληνική κοινωνία.
Τώρα βάζει τους πάντες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, μετά θα βάλει όλους τους Έλληνες εναντίον των ιδιωτικών υπαλλήλων (κάτι θα βρεί να τους κατηγορίσει όπως εισφοροδιαφυγή και άλλες φαντασιώσεις), μετά θα βάλλει τους πάντες εναντίον των εμπόρων, επιχειρηματιών κλπ (μικρών σε μέγεθος πάντα, αφού οι μεγαλέμποροι και μεγαλοεπιχειρηματίες είναι φίλοι τους) με πρόσχημα ότι κρύβουν τα έσοδα κλπ.
Η διαπίστωση Λοβέρδο είναι τελικά ότι 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.
Άσε που άμα κεντρίζεις λαικές μάζες μαθαίνεις και πράγματα για τους οικείους σου μικρέ Λοβέρδο (ανάρτηση : Απάντηση ποιοι μας έφτασαν εδώ.... ώρα ανάρτησης 03:25μμ που αφορά τη σύζυγό σου).
Αλλά αυτά παθαίνεις, όταν οι καναλάρχες φίλοι σου, σου δίνουν βήμα για να βρίζεις ανεξέλεγκτα, και εσύ το κάνεις γιατί είσαι τόσο βλάκας που πιστεύεις ότι ο μεταλλικός φράχτης που στείνουν έξω από τη ΔΕΘ οι αστυνομικοί, τα ΜΑΤ και οι αντλίες νερού θα με κρατήσουν μακριά σου.
Είναι πολύ εύκολο να τους βρίζεις όλους πίσω από έναν φράχτη...
Ένας τέτοιος φράχτης δεν αφήνει να σε πλησιάσει κανείς !!!!
Βρίσε λοιπόν ελεύθερα τώρα που είσαι πίσω από τον φράχτη...
Αλλά για φαντάσου μικρέ Λοβέρδο.... φαντάσου λέει να πέσει ο φράχτης και να μας δεις μπροστά σου... να πέσεις λέει στα χέρια μας!!!!
Μη βάζει κακό το μυαλό σου..
ο φράχτης θα πέσει... δεν υπάρχει φράχτης που να κράτησε ποτέ τον λαό απ΄ έξω... απλώς δεν θα σου κάνουμε κακό. Ένα φτύσιμο θα σου ρίξουμε ο καθένας.
10.000.000 ροχάλες για έναν πολιτικό της εμβέλειας σου δεν είναι κάτι σοβαρό.
Θα πεί ότι βρέχει!!!!
Γιατί ο Έλληνας πολιτικός αντέχει το φτύσιμο.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+