Σοβαρή υπόθεση εικονικών τιμολογίων στο Βόλο αξίας εκατομμυρίων ευρώ καταγγέλει αναγνώστης

 Η υπόθεση είναι γνωστή στη τοπική κοινωνία με μηνύσεις, αγωγές και καταδικαστικές αποφάσεις που εκρεμμούν λόγω...ανωτέρας δύναμης! Δείτε τα έγγραφα αλλά και το ιστορικό μεγάλης απάτης που έχει στηθεί στο Βόλο

Αγαπητό tromaktiko
Αιτία που στέλνω αυτό το κείμενο, είναι ότι στον Βόλο δραστηριοποιείτε μια εταιρεία που...
φοροδιαφευγει συστηματικά και μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί κανένα δραστικό μέτρο εναντίον της από την πολιτεία. Επίσης έχουν τελέσει το αδίκημα της υπεξαίρεσης εναντίον του μετόχου της μειοψηφίας.
Πρόκειται για την εταιρεία Α.Φωτακη-Κ Σταμουλης εργοληψίας λατομεία Α.Ε.
Σε έλεγχο που έγινε κατόπιν αιτήματος της μετόχου μειοψηφίας Κας Δήμητρας Φωτακη που τυγχάνει και αδελφή της Αικ.Φωτακη η εν λόγω εταιρεία βρέθηκε να έχει εκδώσει εικονικά τιμολόγια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην εταιρεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες αγγίζουν το πρωτόγνωρο για την περιοχή ποσό των 15 000 000 ευρώ!!!
Με διάφορα νομικά τερτίπια έχουν καταφέρει να αποφεύγουν τις συνέπειες, και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει ούτε σεντ, τόσο στο δημόσιο, όσο και στην μέτοχο μειοψηφίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέτοχος μειοψηφίας έφτασε να κατέχει μικρο ποσοστό λόγω αλλεπάλληλων αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου με μοναδικό στόχο, να μην μπορεί να ασκεί η μέτοχος έλεγχο στην εταιρεία.
Η "συνταγή" για να μην βρεθούν περιουσιακά στοιχεία απλή.
Ίδρυσαν ίδια εταιρεία στο όνομα των παιδιών τους με επωνυμία "ΈΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΒΕΕ" μετεφεραν με παρανομες διαδικασιες ολο τον παγιο εξοπλισμο της εταιρειας, φορτηγα κ.λ.π. στην εξορυκτικη και ούτε γατα ούτε ζημια.
Επίσης "μετεφεραν" και ολες της συμβασεις της αρχικης εταιρειας,καθιστωντας αυτη ανενεργη.
Αξιζει να σημιωθει οτι βασικος πελατης,να μην πω μοναδικος ειναι η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.και ο εξοπλισμος της εταιρειας που παρανομα "πηγε" στην ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αξιζει πολλα εκατομ.ευρω. Ο βιος δε των υπαιτιων αυτης της καταστασης τουλαχιστον προκλητικος.
Δεν θα σας κουρασω προς το παρον αλλο,θα μπορουσα να γραφω ωρες, και παλι δεν θα εξαντλουσα το θεμα, εχουν παραβιασει ολο τον ποινικο και αστικο κωδικα.
Για παραδειγμα πως καταφεραν και πηραν αδεια για κτισιμο εργοταξιου σε αρχαιολογικο χωρο? και μαλιστα με εγκατασταση καυσιμων;
Αναφερομαι στην περιοχη του ΣΕΣΚΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ οπου εχει τις εγκαταστασεις της η ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Υ.Γ 1: Θα επιθυμουσα μια απαντηση απο αυτους τους "κυριους" κι αν εχουν να προβαλουν καποιο επιχειρημα
ΥΓ 2: Ενοειτε οτι υπαρχουν αποδεικτια στοιχειατων οσων εγραψα και ειναι στην διαθεση σας,καθως και σε οποιον ενδιαφερετε

Αναγνώστης

 

 





Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+