La Pasteria Mall

Πήγα χτες στο Mall και αποφάσισα με τη κοπέλα μου να δοκιμάσουμε το εν λόγω εστιατόριο γνωρίζοντας οτι πρόκειται για μια ποιοτική αλυσίδα με καλό φαγητό.
Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά.. Καθίσαμε,έρχεται μια γκαρσόνα να μας προσφέρει το γνωστό κουβέρ που αποτελείται από ψωμάκι-ελιά-και μια σαλτσούλα που άμα θες το δέχεσαι και μετά κάναμε τη παραγγελία μας ( που ήταν 3 πιάτα και ένα αναψυκτικό) .Οταν ήρθαν τα πιάτα το 1ο που παρατηρήσαμε ήταν οτι η ποιότητα ήταν σαφώς πεσμένη αρκετά μιας και τα μακαρόνια ήταν άνοστα (πήραμε μια παραλλαγή με κοτόπουλο-λεμόνι) και το italian burger που ηταν καμένο από πίσω. Αφου κάναμε τη καρδιά μας πέτρα και φάγαμε ήρθε η ώρα της λυπητερής! Ο λογαριασμός 40 ευρώ για 1 ορεκτικό και 2 πιάτα παρακαλώ. Χρέωσαν κουβέρ (προαιρετικό)-4ε, αναψυκτικό (3.50ε) και μπουκάλι νερό (2.50ε) =10ε!!!

Αφού πληρώσαμε μας φέρνουν απόδειξη μόνο για το αναψυκτικό!! και ζητώντας τη κανονική απόδειξη μας είπαν πως κάτι λάθος έγινε και μας έφεραν μια άλλη 15ε!!! Τη 3η φορά που ξανά ήρθε η κοπέλα μας έφερε τη κανονική που ήταν κομμένη εκείνη την ώρα φυσικά και όχι οτα παραγγείλαμε.

Φυσικά κάτι νοοτροπίες σαν αυτή είναι που μας έφεραν σα χώρα σε αυτό το σημείο άλλα δε περίμενα ποτέ από το εν λόγω κατάστημα να συμπεριφερθεί έτσι. Οι τιμές του είναι παράλογα ακριβές,το φαγητό έγινε άνοστο και φυσικά στο τέλος κοροϊδία και φοροδιαφυγή!

Εγώ δε θα ξαναπάω μετά από αυτό στο συγκεκριμένο εστιατόριο άλλα εκνευρίζομαι ποθώ στην Ελλάδα της κρίσης ορισμένοι επιχειρηματίες δείχνουν να μι καταλαβαίνουν ακόμα που ζούνε...

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+