Καλωσήρθες ...Bollywood!

Ένα αστέρι γεννιέται. Ή καλύτερα ξαναγεννιέται.  Ο λόγος για τον θρύλο του Bollywood ( γνωστό και ως αγόρι με το λάγνο ύφος) Amitabh Bachchan...που πλέον ανοίγει τα φτερά του για το Χόλλυγουντ. Η κορυφαία αυτή μορφή του κινηματογράφου μάλιστα θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Leonardo Di Caprio στην μεταφορά "The Great Gatsby". Και όλα αυτά τσάμπα. Μεταξύ μας πάντως έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν είχαν και καμία πρόθεση να τον πληρώσουν αλλά οκ αυτή είναι δική μου άποψη.
Ο Bachchan - που σας προκαλώ να προφέρετε το όνομά του φωναχτά- θα υποδυθεί τον Meyer Wolfsheim, έναν εβραίο που περιγράφεται ως τζογαδόρος στην κλασσική νουβέλα του F. Scott Fitzgerald.

Η ταινία δε, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει 126εκατ. δολάρια και τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη στην Αυστραλία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Baz Luhrmann. Ο Bachchan βέβαια είναι ...παλιά καραβάνα καθώς έχει παίξει σε περισσότερες από 180 ινδικές ταινίες τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι ο πιο διάσημος ηθοποιός στη χώρα του και το 1999 είχε ψηφιστεί σε ψηφοφορία του BBC ως ο καλύτερος σταρ της χιλιετηρίδας. Όχι ψεματάκια...

www.mychannel.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+