Απίστευτη ταλαιπωρία για τους αναπήρους

Εκατοντάδες συμπολίτες μας με αναπηρία, που είχαν ήδη καταθέσει τα δικαιολογητικά τους, και περίμεναν να περάσουν από τις αρμόδιες... Υγειονομικές Επιτροπές για να καθοριστεί το ποσοστό αναπηρίας τους, ζουν μια απίστευτη ταλαιπωρία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας Ανδρέας Μαζαράκης. Και συνεχίζει:
"Το Υπουργείο Εργασίας δείχνοντας το πιό σκληρό του πρόσωπο προχώρησε αιφνιδιαστικά στην κατάργηση των Επιτροπών αυτών και ανέθεσε την ευθύνη λειτουργίας των Επιτροπών στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (Κ.Ε.Π.Α.) το οποίο είχε ήδη συσταθεί από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Η κακοδιοίκηση και η γραφειοκρατία της κυβέρνησης εκδηλώνεται με τον πιο βάναυσο και ανάλγητο τρόπο, αδιαφορώντας για τα ραντεβού που είχαν ήδη κλειστεί και τα δικαιολογητικά που είχαν κατατεθεί.
Καλούμε το Δήμαρχο της Πάτρας αλλά και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας να παρέμβουν άμεσα στο Υπουργείο Εργασίας για να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.
Να ζητήσουν την λειτουργία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας μετά από κατάλληλο προγραμματισμό και εφόσον εξυπηρετηθούν από τις παλαιές Επιτροπές τα προγραμματισμένα ραντεβού
Μαζαράκης Ανδρέας Διευθυντής Καρδιολογικής,
Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Αχαΐας



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+