Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα JUMBO Θεσσαλονίκης

Σήμερα το απόγευμα είπαμε να πάμε σαν οικογένεια με νεογέννητο στα ανατολικά JUMBO. Φυσικά όπως πάντα είχε...
κόσμο και το να βρεις παρκινγκ είναι περιπέτεια.

Το κατάστημα είχε παρκαδόρο σημερα ,ο όποιος ομως , αδιακρίτως και σχεδόν μηχανικά μας προέτρεπε στα πίσω παρκινγκ. Το παρακάλεσα να μπω σε μια θέση που είδα μπροστά γιατί είχα το μικρό και φοβάμαι μη κρυωσει.Μηχανικα αυτός συνέχισε να κάνει νόημα να συνεχίσω μπροστά.

Έλα που όμως από την ρομποτική του κίνηση γέμισε το πίσω παρκινγκ και εγκλωβιστήκαμε για 30 λεπτά πίσω από τα JUMBO και το παιδί να γκρινιάζει! Κάποια στιγμή βλέπω το παρκαδόρο και τον παρακάλεσα να κάνει λίγο κουμάντο μπροστά να ξεμπλοκαρουμε.Αλλα ο κύριος είχε καλύτερη δουλεία να κάνει ,με το να δίνει πληροφορίες σε δυο νεαρές. Βγήκα από τα ρούχα μου και ζήτησα τα στοιχειά του κυρίου Sotiris για να κάνω τα παραπόνα μου στη διευθυνση.Η απάντηση του ήταν κατά λέξη:

«Κοιτά τη δουλεία σου! Εγώ είμαι εδώ για να κάθομαι στην είσοδο και να δίνω πληροφορίες.» Δηλαδή με φωσφορούχο γιλέκο έδινε πληροφορίες!!

Αργότερα φτάνοντας μετά από μίση ώρα στην εξοδο,χωρις να σταματήσουμε φυσικά γιατί πραγματικά εκνευρίστηκα και δεν είχαμε πλέον όρεξη για τίποτε , είδαμε τον κ. Sotiris να κάνει πλέον τον τροχονόμο στο δρόμο! Φοβούμενος την απειλή για παραπόνα στη διεύθυνση είπε να…δουλέψει ο ανθρωπος!.

Φυσικά μεγαλοεταιρια είναι και δεν μπορεί να τα ελέγχει όλα. Αλλά η εξυπηρέτηση ξεκινά από το παρκινγκ και όχι από τα ταμεία και οποιοσδήποτε υπάλληλος αντιπροσωπεύει όλο το κατάστημα.
Ντροπη σας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+