Μαϊμού φύλλα πορείας και νέο μισθολόγιο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, απαντώντας σ' ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μισθολόγιο των στρατιωτικών, δήλωσε: "Η απόφαση της Κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο τομέα δεν αφορά και δεν θίγει το ειδικό μισθολογικό καθεστώς που ισχύει και θα συνεχίσει να ισχύει στις Ένοπλες Δυνάμεις.....Αντίθετα το ενιαίο μισθολόγιο θα περιλαμβάνει όλους τους πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όπως είχα την ευκαιρία να τονίσω στο πρόσφατο συνέδριο της Π.Ο.Ε. - ΥΕΘΑ θα συμβάλει στην αποκατάσταση χρόνιων μισθολογικών αδικιών εις βάρος τους.
''ΜΕ το νεο μισθολογιο μην ξεχασετε να κοψετε τα ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΑ φυλλα πορειας των υπαλληλων , αυτα που λαμβανουν ακομη και σε αναρρωτικες αδειες ΔΗΛΑΔΗ οταν βρισκονται σε αδειες κυησεως η σε αναρρωτικες, αυτα μωρε που πανε εκτος εδρας για να εκτελεσουν υπηρεσια και υπογραφει το Φυλο Πορειας ο Ταξιαρχος ή ο Στρατηγος "οτι ο ταδε υπαλληλος που ενω βρισκεται σε ανναρρωτικη αδεια εκτελεσε υπηρεσια ανω των 60 χλμ απο αθηνα για Πατρα για να παει για επιθεωρηση "" ο φτωχος υπαλληλος που ολη μερα σκοτωνεται στη δουλεια, αυτα μωρε που δινονται σε ολους ως προσθετη αμοιβη για ενισχυση του εισοδηματος τους. Δεν καταλαβατε για πια μιλω, αυτα μωρε που δεν ειναι προσθετες αμοιβες γιατι ειναι αποζημειωση για τα εξοδα που κανουν στην επιθεωρηση που πανε και ας ειναι οι γυναικες με την κοιλια στον 7 μηνα η κανενα ς υπαλληλος σε κανα νοσοκομειο... Οποιος δεν καταλαβε λεω για τα 146,75 ευρω που παιρνουν ΠΑΓΙΑ ΠΑΓΙΑ ΠΑΓΙΑ ΠΑΓΙΑ καθε μηνα ολοι τους. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ (ασχετα αν αυτοι δεν βρισκονται καν στην μοναδα και ειναι σε κανα νοσοκομειο!!!).
Αυτα με το νεο μισθολογιο αραγε θα συνεχισουν να δινονται???Γιατι εμεις που κανουμε πραγματικα 6ημερα στα βουνα δεν υπαρχουν λεφτα για να μας πληρωσετε, για αυτους υπαρχουν ομως, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ 150 ευρω στο μισθο και κοπουν αυτα τα ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς ΚΑΙ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕς!!!!!!! ΚΑΙ ΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ χρηματα σε εμας.

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+