Τιμωρία – Μαμούθ για Ζλάταν!

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο η Μίλαν να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τους επόμενους τέσσερις αγώνες μετά την αποβολή του Σουηδού στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Η αποβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, στο παιχνίδι μάλιστα στο οποίο έκανε την επιστροφή του ο Σουηδός μετά από την προηγούμενη αποβολή του που του κόστισε 2 αγωνιστικές.

Ο σούπερ σταρ των ροσονέρι αρχικά είδε την κίτρινη κάρτα στο 77’ λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για το ξέσπασμα του εναντίον του βοηθού διαιτητή.

Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Ζλάταν ήταν η 8η φετινή του, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσει μια αγωνιστική εκτός για αυτό τον λόγο, ενώ είναι πολύ πιθανό η ιταλική ομοσπονδία να τον τιμωρήσει με ακόμη δυο αγωνιστικές για προσβολή εναντίον του διαιτητή και ακόμη μία για το γεγονός ότι αποβλήθηκε σε δυο σερί παιχνίδια του, φτάνοντας την τιμωρία του στις τέσσερις αγωνιστικές συνολικά.

Ο Σουηδός λοιπόν θα χάσει τα παιχνίδια που θα κρίνουν κατά μεγάλο βαθμό το που θα καταλήξει το φετινό Σκουντέτο και ο Μαξ Αλέγκρι θα πρέπει να βρει τρόπους να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται χωρίς την βοήθεια του Ζλάταν.
http://www.gazzetta.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+