Απάντηση στο "Η γενιά των 700€ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση"

Σε συνέχεια του http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/700_20.html#more αναρωτιέμαι αν το κείμενο αυτό αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο (ομολογούμενος ετεροχρονολογημένο και κακόγουστο) ή εάν πραγματικά ο συντάκτης του πραγματικά πιστεύει αυτά που γράφει.
 Στην περίπτωση όπου πιστεύει αυτά που γράφει προφανώς και δεν ανήκει στην γενιά των 700€ αλλά αμείβεται αδρά από κάποιο δημόσιο οργανισμό διορισμένος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που ακόμη και σήμερα έχει στρατιώτες.
Αγαπητέ, αν πράγματι ανήκατε στην γενιά που επικαλείστε και αμειβόσαστε με 700€ όντας πτυχιούχος ή διπλωματούχος Ανωτάτου ιδρύματος με μεταπτυχιακό όπως πάρα πολλοί φίλοι – γνωστοί και συγγενείς μου τότε δεν είχατε διάθεση για περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ, το οποίο θα έπληττε άμεσα το πενιχρό εισόδημα σας, αφού ως γνωστών η αύξηση του ΦΠΑ μετακυλίεται πάντα στον καταναλωτή. Εάν θεωρείται ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται σχετικά με την εισοδηματική πολιτική (?!) της κυβέρνησης σας και βγαίνουν στους δρόμους μην έχοντας να πληρώσουν λογαριασμούς οργανισμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ, έχουν καταθέσεις χιλίαδων € και απλά αρνούνται να πληρώσουν τότε δεν είστε παρά ένας ηλίθιος, εμπαθής και μικρόψυχος οπαδός του ΠΑΣΟΚ. Δεν φαίνεται να σας ενδιαφέρει το τι περνά ο κόσμος , η ανεργία, η φτώχεια αλλά κοιτάτε μόνο μην «μαλώσει» κανείς τα αφεντικά σας.
Τέλος όσον αφορά την πεποίθηση ότι για όλα τα προβλήματα του τόπου φταίνε τα λαμόγια της δεξιάς, αναρωτιέμαι τα εξής:
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, Μέγας «Στρατηγός» Τσουκάτος και πολλά άλλα λαμόγια που ανήκουν, στην Δεξιά?
Ποιό κόμμα κυβέρναγε τον τόπο επί 20 συναπτά έτη?
Ο Κοσκωτάς σε ποιόν πήγαινε τις κούτες με τα “Pumpers” γεμάτες με εκατομμύρια δρχ?
Το η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» του Ανδρέα πως κατάφερε και το έκανε «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» ο Γ.Α.Π.

Κλείνοντας, αποτελεί μέγιστη ασέβεια προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα τέτοιου τύπου εκτιμήσεις. Και έμπαση περιπτώσει ποιος σας έχρισε εκπρόσωπο της γενιάς των 700€?
Η πιπίλα ότι για όλα φταίει η δεξιά και τα λαμόγια της ανήκουν σε παλαιότερες εποχές, μαζί με το λεφτά υπάρχουν. Ούτως η άλλως η μόνη γνήσια καπιταλιστική Δεξιά παράταξη στην Ελλάδα πλέον είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+