Κερδίστε εκπώσεις σε όλη τη Κρήτη με ένα Κλικ στη FirstDiscountHolidays!

Η νέα κάρτα FirstDiscountHolidays έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων των επισκεπτών-τουριστών Ελλήνων και ξένων, αλλά όλων εκείνων που θέλουν να αγοράζουν έξυπνα στην Κρήτη.
Έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία περισσότερων από 280 επιχειρήσεων που παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές σε κάθε νομό και τουριστική περιοχή της Κρήτης, διαθέτουμε σε όλους το πιο ολοκληρωμένο προϊόν στις παροχές Εκπτώσεων.

Αγοράζοντας την κάρτα, οι κάτοχοί της προμηθεύονται και τον πληρέστατο πολυσέλιδο Εκπτωτικό Οδηγό της First Discount Holidays όπου μπορούν να βρουν όλες τις εκπτώσεις και προσφορές που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά γι’αυτούς, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Στην ιστοσελίδα www.firstdiscountholidays.com βρίσκονται όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις χωρισμένες ανά νομό της Κρήτης αλλά και ανά κατηγορία/δραστηριότητα. Έτσι, μαζί με τον χάρτη της περιοχής που βρίσκεται η επιχείρηση μπορεί κάποιος απλά και γρήγορα να εντοπίσει το είδος επιχείρησης που αναζητά. Κάθε επιχείρηση έχει το αυτοκόλλητο σήμα μέλους της firstdsicountholidays στην προθήκη της για να αναγνωρίζεται εύκολα.

Η First Discount S.A. προσφέρει έως 31 Αυγούστου 2011, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του tromaktiko την κάρτα First Discount Holidays από €20,00 μόνο €10,00.

Επισκεφτείτε σήμερα το www.firstdiscountholidays.com και αποκτήστε εύκολα online την Νέα Εκπτωτική Κάρτα First Discount Holidays. Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα από όλα τα καταστήματα Γρηγόρης Μικρογεύματα σε όλη την Κρήτη (από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι).

First Discount S.A. σας εύχεται σε όλους Καλές Διακοπές στην Κρήτη!

*Η κάρτα First Discount Holidays ισχύει μέχρι 31/12/2011



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+