Ιντεραμέρικαν ντροπή!

Απεδειχθη η χειροτερη ! Οταν μεγαλωσεις σε περιμενει στην γωνια να σου ακυρωσει συμβολαιο με ποια δικαιολογια? Λογω της ηλικιας σας δεν επανερχεται το συμβολαιο. Τι λες και δεν ντρεπεσαι !! Δεκα πεντε χρονια και πλεον πληρωνω. Γιατι το ακυρωσατε χωρις να με ενημερωσετε? Γιατι δεν το επαναφερεται ως ειθισται και η απαντηση!! Λογω ηλικιας κυριε!

Λοιπον ακουστε για να μην την πατησετε. Πληρωνα πανω απο 15 χρονια καρτα νοσηλειας (δεν την χρησιμοποιησα ποτε) καθε τριμηνο ενα ποσον .τον περασμενο μαιο βρισκομουν εκτος ελλαδας για προσωπικους λογους και απο αμελεια δεν πληρωθηκε το ασφαλιστηριο. Τηλεφωνησα αρχες ιουνη και με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι το ασφαλιστηριο ειχε ακυρωθει και ειχαν στειλει επιστολη αλλα ειχε επιστραφει .φυσικα! Εφ οσον δεν βρισκομουν εδω και δεν ενημερωθηκα. Εσεις πως το ακυρωσατε χωρις να εχω ενημερωθει εγγραφως?

Σε ποια παραγραφο του συμβολαιου αναφερεται οτι ακυρωνεται συμβολαιο οταν μια φορα δεν πληρωσεις? Ειναι υποχρεωση σας να ενημερωσετε τον πελατη σας και μαλιστα που τον εχετε τοσα χρονια .α!! Ξεχασα ο ασφαλιστης του συμβολαιου αυτου ειχε αποχωρησει απο την εταιρια και με ενημερωσαν οτι ηταν ορφανο συμβολαιο γι αυτο δεν με ειδοποιησε κανενας ασφαλιστης . Ντροπη σας !!!! Να μου λετε οτι

Δεν επανερχεται το συγκεκριμενο συμβολαιο λογω της ηλικιας μου. Τι λετε βρε ? Οταν ειμαστε νεοι και σας πληρωνουμε ειναι καλα? Και οταν θα σας χρειαστουμε αργοτερα (γιατι πληρωνουμε για το αργοτερα και οχι οταν ειμαστε νεοι) πρεπει να μας πεταξετε στα σκουπιδια? Ποιος νομος υπαρχει που εαν για μια και μοναδικη φορα δεν πληρωσεις εγκαιρα μπορεις να ακυρωσεις ενα συμβολαιο μετα απο τοσα χρονια !!!! Ντροπη σας !!!!Και να επικαλειστε την ηλικια !!

Η εκμεταλλευση σε ολο της το μεγαλειο !!
Κυριοι η υποθεση δεν τελειωνει εδω. Θα τα πουμε δικαστικως συντομα .τα στοιχεια μου εαν τα ζητησετε θα τα εχετε.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+