Απολύσεις στο δημόσιο

Απο το 1997 ΄΄ ξεκινησε ΄΄ η αρση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων και καταληγει σημερα στην εργασιακη εφεδρεια.
Ως γνωστό, αρκετοί πολιτικοί καθώς και η πολιτική τους, προσπαθούν να ομοιάζουν πως και η παλιά διαφήμιση για το πολυκατάστημα του ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ στο κέντρο της Αθήνας, που φρόντιζε πριν από μας, για μας !!!
Έτσι ακριβώς και τώρα με τις επερχόμενες απολύσεις μονίμων υπαλλήλων. Το ξεκίνημα έγινε βεβαίως με την αναγκαία προλείανση για την άρση της μονιμότητας στο Ν. 2538 / 1997 ΄΄ Ρύθμιση χρεών συνεταιρισμών ΄΄, από τον αλήστου μνήμης Υπουργό Γεωργίας Στέφανο Τζουμάκα.
Ο ανωτέρω νόμος όριζε ότι, οι πλεονάζοντες υπάλληλοι συγχωνευμένων συνεταιρισμών απολύονται σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 10 ( … ) η απόλυση δεν εμποδίζεται από τυχόν ιδιότητα των απολυμένων ως μονίμων ( … )
Σήμερα ελέω Μνημονίου και Τροϊκανών, ο βάναυσος θεσμός της εργασιακής εφεδρείας, που ψηφίστηκε πρόσφατα με τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου, μπαίνοντας μάλλον τους προσεχείς μήνες σε άμεση εφαρμογή, θα είναι η οριστική ταφόπλακα στις εργασιακές σχέσεις χιλιάδων Δημοσίων υπαλλήλων, με τις επερχόμενες απολύσεις τους.
Άντε βρε μόρτηδες !!! Άξιος και ο μισθός σας και η πολιτική σας και η έννοια σας για εμάς. Συνεχίστε βρε απαρέγκλιτα να μας δίνετε συνεχώς το ΄΄ καλό παράδειγμα ΄΄ για την ανάπτυξη της Χώρας, αφού γουστάρετε βρε αλάνια, να είναι πάντα λιγούρα, ψωροκώσταινα ή ψωρογιώργαινα και συνεχώς εξαρτωμένη.

Και τραγουδώντας την μπαλάντα του κυρ Μέντιου,
ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να μη σας ματιάσω !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+