Μιλάει τη Δευτέρα ο «Βγενό»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα στις 13:00 στο Πεντελικόν. O Mr. MIG εξέδωσε πρόσκληση με τίτλο: «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»!

Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, o Aνδρέας Βγενόπουλος δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτησή του την ερχόμενη Δευτέρα για όσα συμβαίνουν αλλά και θα συμβούν στο «τριφύλλι», καθώς έχει βάλει ως θέμα στη συνέντευξη Τύπου: «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Θα απαντήσει σίγουρα σε όσα του καταλόγισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος αποχώρησε από την ΠΑΕ, θα αναφερθεί στη δική του αποστασιοποίηση από πέρσι, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει και τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας, σε σχέση πάντα με τη δική του ενεργοποίηση, καθώς λογικά μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ολοκλήρωσει τις επαφές και με άλλους υποψήφιους επενδυτές. Ανάλογα με αυτές τις επαφές θα παρουσιάσει και τη δική του πρόταση για την ομάδα.

Αναλυτικά η πρόταση που έστειλε για τη συνέντευξη Τύπου:

Σας προσκαλούμε σε συνέντευξη Τύπου του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, Ξενοδοχείο Πεντελικόν, Δηλιγιάννη 66 Κηφισιά, ώρα 13:00
http://www.gazzetta.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+