Γενικά και αόριστα...

Εως ποτε θα κραταμε στα ηνία της χωρας την χειροτερη κυβερνηση που γνωρισε ποτε η Ελλαδα στην ιστορια της, με τους πιο επικίνδυνους ανθρωπους να την στελεχωνουν και με αρχιμαεστρο τον ανθρωπο με...
 νοημοσύνη κατω του ΜΈΤΡΙΟΥ, ικανου μονο για AngryBirds στο ipad του, εως πότε; Ο ανθρωπος με βαση αυτα που ειπε χτες ζει οχι στον κοσμο του, αλλα στη ΚΟΣΜΑΡΑ του. Εως ποτε θα κρατησει αυτο το χαλι, αυτο το αισχος, οπου κανενας (σχεδον κανενας) δεν μπορει να βρει μια δουλεια; Με τις τιμες στα βασικα ειδη στα υψη και δουλεια 0, πως ενας ανθρωπος που δεν εχει στηριξη απο την οικογενεια του (μεχρι να στερεψει και αυτη) να μπορεσει να επιβιωσει, να παντρευτει, να ζησει; Που στην ευχη ειναι ολοι αυτοι που αδυνατουν να τα βγαλουν περα; Μονο οι Δημοσιοι Υπαλληλοι, που στην ουσια οι περισσοτεροι κοροιδευουν και δεν εχουν λογο ύπαρξης, αλλα εξυπηρετουν Πολιτικα Παιχνιδια (κυριως των "ΠΡΑΣΙΝΩΝ") διαμαρτυρονται για τις μηδαμινες περικοπες!! Μόνο στον ιδιωτικο τομεα μπορει να αντιληφθεις την κριση (οπου κριση=αβεβαιοτητα, μισθοι που δεν βλεπεις). Εχεις και τους στρατιωτικους να ζητουν αυξηση της θητείας, γιατι οι θεσεις στα στρατοπεδα δεν βγαινουν, βλεπετε οι κηφήνες ή μαλλον ΑΡΧΙΚΗΦΗΝΕΣ Στατιωτικοι θελουν υπηρετες και παρκαδορους (χαρακτηριστικο περιστατικο¨Στρατιωτικος με MERCEDES να επιπληττει φανταρο γιατι δεν σηκωσε τις κορινες για να παρκαρει σε Στρατιωτικη Λεσχη, ΑΡΧΙΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ) και λες ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ...!
Το κορυφαιο... βιβλια σε Ηλεκτρονικο Υπολογιστη και κουραφεξαλα...
Εχεις και τον ΗΣΑΠ να σου κανει δρομολογια καθε 25 λεπτα και να σε απειλει με δρομολογια ανα 1 ωρα λες και ειναι τσιφλικι τους και αυτο.
ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Μια κατασταση τραγελαφικη, μια αηδια για εναν νεο ετοιμο να δημιουγρησει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+