Για τον φόρο στην εκκλησία

Ήθελα να πω πόλλοι τρώγεστε με την Εκκλησία χώρις να έχεται ιδέα η με αυτα που λένε οι τηλεοράσεις βγάζεται τα συμπεράσμα σας.

Να σας πω λοιπόν ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑ είμαστε όλοι έμεις και όχι η διοίκηση.Δεύτερον η εκκλησία πληρώνει φόρο και αν δεν το πιστεύει ας πάει και σε έναν νάο να ρωτήσει.
και κάτι ακόμα θεωρείτε σωστό να φορολογείτε αυτή η μικρή περιουσία που έχει η Εκκλησία όταν δίνεται στο ΛΑΟ; και να τους βοηθήσει;Η Εκκλησία φροντίζει για τον λαο όπως και το κρατος.
Είναι λοιπόν ανόητοτο να ζήτατε τέτοια πράγματα γιατί όταν φιλοξένει άστεγους,άπορους κ.τ.λ πως θα συνεχίσει να βοηθάει; πάντα υπάρχουν και τα στραβά αλλά γιατι κοιτάμε μονο τα στραβά;
λέμε πως η εκκλησια το ένα η εκκλησία το άλλο αναρωτηθήκαμε ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Εγώ δεν είμαι ιερέας ούτε τίποτα τέτοιο είμαι ένας νέος 27 χρονών και προσπάθω να βλέπω τα πράγματα με δικαιωσύνη σε όλους τους τομείς και να μην θύγουμε κανέναν.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+