Εξάθρωση μελών σπείρας ναρκωτικών από λιμενικούς στο Βόλο

Κατόπιν παρακολούθησης και αξιοποίησης πληροφοριών ενός χρόνου συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο κατά της μάστιγας των ναρκωτικών... στελέχη του Γρ. Ασφαλείας του Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που ξεκίνησε από χτες το απόγευμα και κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα εξάρθρωσε σπείρα ναρκωτικών αποτελούμενη από έξι (06) άτομα : δύο (02) Έλληνες τρεις (03) Αλβανούς και (01) μία Βουλγάρα.

Συγκεκριμένα οι άντρες του Γρ. Ασφαλείας του Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ συνέλαβαν έναν Έλληνα μετά από ελεγχόμενη συνάντηση για πώληση ποσότητας 5,8 γραμμάριων ακατέργαστης κάνναβης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα όντος χερσαίας ζώνης λιμένα και συγκεκριμένα μπροστά από τα καταστήματα της ιχθυαγοράς.

Στη συνέχεια και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που δόθηκαν από τον δράστη συνελήφθηκαν μετά από καταδίωξη του οχήματος τους άλλος ένας Έλληνας τρεις (03) Αλβανοί και (01) μία Βουλγάρα.

Κατά την διαδικασία της σύλληψης τους έγιναν έλεγχοι στα σπίτια τους και συνολικά κατασχέθηκαν 214,4 γραμ. ινδικής κάνναβης, 10 ναρκωτικά χάπια , 4,2 γραμ. ηρωίνης , 4,1 γραμ. κοκαΐνης,225 ευρω ,μία σιδερογροθιά,6 κινητά και ένα πολυτελές αμάξι.

Οι δράστες συνελήφθηκαν και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συνεχείς συλλήψεις και οι επιτυχίες των συνάδελφων του Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ δεν αποτελούν τυχαία περιστατικά αλλά αποτέλεσμα μια συστηματικής και υπεύθυνης δουλειάς που λαμβάνει χώρα εδώ και πολύ καιρό, αποδεικνύοντας ότι στον αγώνα κατά της παρανομίας δεν χωρούν περικοπές και μειώσεις ,αντιθέτως οι συνάδελφοι στο ΒΟΛΟ ,εμπράκτως, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν αξίες και ιδανικά που για τα οποία αγωνίζονται με τίμημα πολλές φορές την έκθεση τους σε επικίνδυνες καταστάσεις που πραγματικά δεν πληρώνονται με τίποτα .



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+