Τι κι αν άλλαξε ο υπουργός ;

Τι κι αν αλλαξε ο υπουργος ; παλι η ευκολη λυση  να τα παρουν απο τους φτωχους και τους χαμηλομισθους...
και να αποτελειωσουν τους εμπορους. Τι να πω !!!! Αφηστε μας ησυχους. Δεν αντεχουμε αλλο οι ιδιοι καθε φορα να πληρωνουμε τα σπασμενα. Δεν μας παιρνει οικονομικα να ειμαστε πλεον τα θυματα σας.Επειδη βαριουνται να βρουν τροπους να παταξουν την φοροδιαφυγη ορισμενων επαγγελματων την πληρωνουμε οι υπολοιποι. Ελεος. Φτανει πια.

Ο ελευθερος επαγγελματιας που κλεβει τωρα, θα κλεβει και στο μελλον.οσο μεγαλυτερη η οικονομικη κριση τοσο καλυτερα γι’αυτους.
Αρα μεγαλο φιασκο και το ολο συστημα των αποδειξεων.

Ποιοι κλεβουν ; ολοι αυτοι που δεν εχουν ταμειακη μηχανη.
Υδραυλικοι , ηλεκτρολογοι , φανοποιοι, γιατροι, αποκλιστηκες νοσοκομες, πλακατζηδες, μπογιατζηδες, γυψοσανιδαδες, ξυλουργοι , επιπλοποιοι, κλειδαραδες , ξαπλωστρες στην παραλια, συνεργεια αυτοκινητων, μοδιστρες, τοπογραφοι, διακοσμητες, μανικιουριστες , μασαζ, κομμωτριες , make up , αποτριχωση κτλ.

Ξερεις ποσοι υδραυλικοι , ηλεκτρολογοι, πλακατζηδες, μπογιατζηδες, γυψοσανιδαδες, ξυλουργοι δουλευουν μαυρα τελειως ;

ερχεται ο υδραυλικος σπιτι κανει την δουλεια του και σου λεει μετα : 200 ευρω χωρις αποδειξη , 250 ευρω με αποδειξη. Μα τα 50 ευρω ειναι το σουπερ μαρκετ της εβδομαδας!!! Και ετσι δεν παιρνεις αποδειξη. Η’ παιρνεις με μειωμενο ποσο. Αντι 200 σου κοβει 50. Φαντασου ομως ποση ειναι η φοροδιαφυγη σε πιο μεγαλα ποσα!!! Αν π.χ. Η δουλεια του μπογιατζη ειναι 2500 το φπα ειναι + 575 ευρω. Ενας μισθος δηλαδη. Αρα η’ δεν κοβεις αποδειξη η’ κοβεις μονο 500 ευρω ωστε το φπα να ειναι +115 ευρω μονο. Του κανεις και παζαρι και του δινεις 2300 και ολοι ικανοποιημενοι.

Το ιδιο και οι γιατροι. 50 ευρω χωρις , 65 με αποδειξη.

Το ιδιο και ολοι οι παραπανω.

Μανικιουριστες , μασαζ, κομμωτριες , make up , αποτριχωση δουλευουν τελειως μαυρα στο σπιτι τους η’με επισκεψεις κατ’οικον. Κυκλοφορουν εκατονταδες κοπελες που τα κανουν ολα αυτα, που δεν εχουν καν κανει εναρξη επαγγελματος. Οι εφημεριδες ειναι γεματες με αγγελιες.

Το ιδιο και οι μοδιστρες. Δουλευουν μαυρα στο σπιτι.

Ετσι λειτουργει το συστημα. Και οσο στενευουν τα οικονομικα τοσο μεγαλυτερη φοροδιαφυγη θα κανουν ολοι αυτοι.

Και μην ξεχναμε βεβαια τα εστιατορια, τα μπαρ , τα παραλιακα μπαρ και τα καφε που δεν κοβουν αποδειξεις παρα ελαχιστες. Ειδικα τα καφε. Αντι για αποδειξη σου φερνουν το χαρτακι της παραγγελιας !!!!!! Μπαρ και παραλιακα μπαρ ουτε αυτο. Καμια αποδειξη. Εδω γινεται ο χαμος στην μη εκδοση αποδειξεων.

Ολοι αυτοι παλι θα φοροδιαφευγουν . Οτι και αν κανει το κρατος. Επειδη ολοι αυτοι δεν πληρωνουν , τι κανει η κυβερνηση ; τα βαζει παλι με τους εμπορους και τους χαμηλομισθους. Ρε συ οι εμποροι δεν κλεβουν αλλα και αν κλεβουν ειναι ελαχιστα, μπροστα σε αυτα που κλεβουν ολοι οι παραπανω.
Αρα η λυση δεν ειναι να ξεκανετε τους εμπορους.
Η λυση ειναι να κανετε περισσοτερους ελεγχους σε ολους τους παραπανω.
Κλιμακια να ειναι μονιμα στους δρομους και να ελεγχουν.
Αλλο κλιμακιο για υδραυλικους , ηλεκτρολογους, πλακατζηδες, μπογιατζηδες, γυψοσανιδαδες. Με το αμαξι να πηγαινει το κλιμακιο και οπου βλεπουν δραστηριοτητα επιτοπου ελεγχος. Ολοι οι παραπανω εχουν τα αυτοκινητα τους παντα μαζι γιατι εκει εχουν τα εργαλεια τους. Αρα ειναι ευκολο να εντοπιστουν.
Να κανουν τους πελατες στα καφε και να τους πιανουν επιτοπου οταν δεν δινουν αποδειξεις.
Να κανουν τους πελατες σε ολα αυτα τα κοριτσοπουλα που κανουν μανικιουρ , μασαζ, κομμωτριες , make up , αποτριχωση, και να τις πιανουν επιτοπου . Γιατι εκτος του οτι φοροδιαφευγουν , αυτο που κανουν ειναι και ενα ειδος παραεμποριου. Παιρνουν την δουλεια απο τα νομιμα που πληρωνουν τους φορους τους.
Το ιδιο και στις μοδιστρες κατ’οικον. = παραεμποριο.
Διωξτε ολους αυτους τους πλανοδιους που ειναι αλλη μια σοβαρη περιπτωση φοροδιαφυγης + παραεμποριο.
Υπαρχουν λυσεις.
Αφηστε ησυχους τους εμπορους δεν αντεχουν αλλο. Το κρατος τους εχει ξεζουμισει. Φοροι , εισφορες, φπα, αυξησεις στα παντα. Οι δουλεια εχει πεσει στο μισο και τα παντα εχουν αυξηθει. Και να μην μιλησω και για τα ενοικια που δεν πεφτουν με τιποτα. Ουτε το μεροκαματο δεν βγαινει πια.
Αφηστε ησυχους τους εμπορους , τους συνταξιουχους τους χαμηλομισθους. Οχι στα ευκολα θυματα.

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+