Τα σχέδια της Βανδή

Στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης μαζί με τους καλούς τους φίλους, Κώστα Καπετανίδη και Ηλία Ψινάκη...

Την έξοδό τους την "μαρτύρησε" μέσα από το twitter ο Ηλίας Ψινάκης! Μάλιστα, ο δαιμόνιος μάνατζερ κάνοντας χιούμορ απευθύνθηκε στην αγαπημένη του τραγουδιστή, Υβόννη λέγοντάς της να στρώσει χαλιά! Η Δέσποινα και ο Ντέμης σπάνια κάνουν κοινωνικές εμφανίσεις και σίγουρα η φιλία τους με τον Αντώνη ήταν αυτή που τους οδήγησε να κάνουν μία βόλτα μέχρι την συμπρωτεύουσα. Άλλωστε χρειαζόντουσαν και οι δύο ένα ξεφάντωμα γιατί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο εξής θα είναι πολλές.

Έχει γίνει πια γνωστό ότι η Δέσποινα έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ στο θέατρο Παλλάς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι τον κινηματογραφικό ρόλο που είχε η Julia Roberts δίπλα στον Nick Nolte στη ταινία "I love trouble".

Πέρα όμως από τα θεατρικά της σχέδια η Δέσποινα ετοιμάζει και την δισκογραφική επιστροφή της. Φυσικά στο πλευρό της θα είναι πάντα ο καλός της φίλος και συνεργάτης Φοίβος. Η Spicy και Φοίβος σκέπτονται να επισπεύσουν την επιστροφή της με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Ίσως να έχει έτοιμη μια μεγάλη επιτυχία όταν κάνει την προγραμματισμένη της εμφάνιση στη Γερμανία, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Η μοναδική αυτή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο club Rex στο Ντύσελντορφ. Εκτός από τους θαυμαστές που έχει στη Γερμανία, συνεργάζεται από το 2007 με τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό μουσικό παραγωγό και Dj Christopher Von Deylen, τον γνωστό σε όλους μας Schiller. Τα κομμάτια "Destiny" και "Sunday" ακούγονται συνεχώς σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.  (f)



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+