Επάγγελμα ιατρός-γραμματέας φαρμακοποιού

Όπως είναι γνωστό , τις επόμενες μέρες θα ψηφιστεί στη βουλή, νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την συνταγογράφηση από τους ιατρούς...της δραστικής ουσίας των φαρμάκων , και όχι συγκεκριμένα σκευάσματα.
Όπως επίσης είναι γνωστό εντος των ημερών θα ανοίξει το κλειστό μέχρι πρότινος επάγγελμα των φαρμακοποιών ,θα ήθελα λοιπόν να μου απαντήσει κάποιος αρμόδιος τι κρύβετε πίσω από αυτή σας την επικίνδυνη για την δημόσια υγεία απόφαση ,τι θα απογίνουν οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες ,οι εκατοντάδες φαρμακαποθήκες ,οι χιλιάδες εργαζόμενοι ,και τα εκατομμύρια ασθενών-συνταγογραφων που θα είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν ότι συμφέρει τον έμπορο φαρμακοποιό από το ράφι του.
Είναι πασιφανές πλέον ότι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της υγείας αποφασίζουν για την υγεία την δική μας και των παιδιών μας .
Αγαπητέ κύριε ΛΟΒΕΡΔΟ θέλετε να μας θυμίσετε σε ποιους απευθυνθήκατε για την περιπέτεια της υγεία σας τον Απρίλιο του 2010 ποιος σας συνέστησε την φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να λαμβάνετε ,κάθε πότε ,και κυρίως για ποιο λόγο ,είμαι βέβαιος ο θεράπον ιατρό σας και όχι ο φαρμακοποιός σας.
Κύριοι κύριοι βολευτες το ότι μπορείτε να οδηγείτε με κράνος δεν σημαίνει ότι είστε αστροναύτες όπως μπορεί να νομίζετε επιτέλους ασχοληθείτε με πράγματα που γνωρίζετε και όχι με πράγματα που νομίζετε ότι τα γνωρίζετε.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+