Ρεκόρ τριετίας για Ρεάλ

Οι Μαδριλένοι έχουν για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2008 προβάδισμα δύο βαθμών από τη Μπαρτσελόνα. Εκτοτε όλες τις προηγούμενες φορές που την είχαν περάσει, ήταν για έναν πόντο.

Ηταν στις 8 Σεπτεμβρίου του 2008. Τα παρθενικά βήματα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Η αρχή ήταν δύσκολη. Ξεκίνημα με ήττα στο «Λος Παχρίτος» της Νουμάνθια και ισοπαλία στο «Σαρδινέρο» με τη Σανταντέρ είχε ο Καταλανός τεχνικός, ενώ η Ρεάλ του Μπερντ Σούστερ είχε ξεκινήσει με ήττα στο «Ριαθόρ» από τη Λα Κορούνια και στη συνέχεια είχε νικήσει τη Νουμάνθια, με συνέπεια να αποκτήσει προβάδισμα δύο βαθμών.

Την 3η αγωνιστική όμως η Μπάρτσα νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός, ενώ η Ρεάλ επέστρεψε από την έδρα της Εσπανιόλ με το βαθμό, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν στα ίσια. Από τότε η Βασίλισσα δεν μπόρεσε ποτέ ξανά μέχρι χθες, να βρεθεί με προβάδισμα δύο πόντων.

Οσο για την εποχή Ζοσέ Μουρίνιο, οι Μαδριλένοι είχαν καταφέρει πέρσι να προσπεράσουν τη Μπάρτσα για επτά αγωνιστικές. Σε όλες όμως για έναν μόνο βαθμό. Είναι όμως τόσο λεπτές οι μεταξύ τους ισοροπίες, που αυτή η διαφορά ενδεχομένως να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο φινάλε.Αλλωστε και πέρσι η Μπάρτσα κατέκτησε τον τίτλο με προβάδισμα δύο βαθμών (100 αντί 98).

www.gazzetta.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+