Τα δάκρυα του NiVo για τον Μπονάτσο

Ακόμα και οι άντρες κλαίνε όταν γυρίζουν στα παλιά και θυμούνται αξέχαστες στιγμές από την καριέρα τους, αλλά κυρίως συνεργασίες και φιλίες που έχουν γράψει βαθιά στην καρδιά τους. Αυτό συνέβη και με τον Νίκο Βουρλιώτη (φωτ.), που αν και...

 προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του τελικά δεν τα κατάφερε.
Αφορμή στάθηκε η ερμηνεία του τραγουδιού «Γαρύφαλλε», που είπε στο MTV Unplugged Session. Ο Νίκος Βουρλιώτης έκανε μια ειδική αναφορά στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο, με τον οποίο οι Goin' Through είχαν ερμηνεύσει πριν από δέκα χρόνια το τραγούδι των Peloma Bokiou. Και ήταν η πρώτη φορά επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Βλάσση που ο NiVo είπε το τραγούδι επί σκηνής, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ το κοινό στο τέλος του τραγουδιού ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα!

Οπως μάλιστα είπε και ο ίδιος: «Συγκινήθηκα με πολλά τραγούδια, σε κάποια συγκρατήθηκα και σε κάποια δεν μπόρεσα. Η ιστορία Βλάσσης Μπονάτσος είναι και θα είναι η πιο σημαντική συνεργασία σε όλη μας την καριέρα».

Εξαιρετική η ερμηνεία και στο τραγούδι «Καλημέρα Ελλάδα», που μαζί με την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου κατάφερε πάλι να ξεσηκώσει το κοινό. Εμφανώς συγκινημένοι ήταν οι Νίκος Βουρλιώτης και Μιχάλης Παπαθανασίου και στο τελευταίο τραγούδι της βραδιάς, «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», με τη συγκλονιστική ερμηνεία στο ρεφρέν από τον Stan.

Το θέατρο «Χώρα» ήταν κατάμεστο και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στη βραδιά που διοργάνωσε το MTV. Ανάμεσά τους και η αγαπημένη του Νίκου Βουρλιώτη, Ολγα Καρπαθάκη, με την οποία σε δύο μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

espressonews.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+