Σατυρικό Νονοί της νύχτας

Γίνεστε νονά της νύχτας; Γίνεστε νονός της νύχτας;

Για να σας βοηθήσουμε στα καθήκοντά σας, συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας στον εκβιασμό και την προσφορά προστασίας.
Για το επάγγελμα που επιλέξατε δεν πρέπει να αισθάνεστε τύψεις, άλλωστε καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι από εσάς που εκβιάζουν το κοινωνικό σύνολο και τους πληρώνουμε χαράτσι χωρίς όμως να μας παρέχουν καμία προστασία.
Σε όποιο συμμορία και αν απευθυνθείτε, οφείλουν να σας ενημερώσουν πλήρως για τον επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Επειδή, όμως, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, ιδιαίτερα αν το επιχειρείτε για πρώτη φορά, να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν και με επιπλέον είδη, καλό είναι να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ακριβώς χρειάζεστε. Τα απολύτως απαραίτητα είναι :
Πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, γεμιστήρες, φυσίγγια, εκρηκτικές ύλες, στιλέτα και κάννες πολυβόλων σε σχήμα λαμπάδας.
Δυο μικρές πετσέτες για να σκουπίσετε τα χέρια σας και μία μεγάλη κουβέρτα για να τυλίξετε όποιον δεν είναι συνεργάσιμος και φέρνει αντιρρήσεις.
Ένα μπουκάλι βενζίνη για να προκαλέσετε εμπρησμό ή να καθαρίσετε δύσκολους λεκέδες όπως κρασί, μελάνι και αίμα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Tο σταυρός του μαρτυρίου που θα κουβαλά ο ιδιοκτήτης μέχρι να απαλλαγεί από εσάς.
Οι τιμές στις οποίες θα τα βρείτε όλα αυτά διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα και από συμμορία σε συμμορία. Φροντίστε, λοιπόν, να ξεκινήσετε έγκαιρα την έρευνα αγοράς, ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Μην ξεχνάτε ότι στη χώρα μας μπορεί η προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά να είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη όμως η προστασία των καταναλωτών είναι ανύπαρκτη.
To μυστικό για να γινεται κορυφαίος στο είδος σας επαγγελματίας είναι ο εκβιασμός προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να είναι σαν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), δηλαδή εξοντωτικός. Και μην ξεχνάτε ότι η απειλή σερβίρεται πάντα σαν την πράσινη σαλάτα, δηλαδή ωμή. Ανταλλάξτε επισκέψεις πριν από το γεγονός της συμφωνίας και δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να σας γνωρίσουν καλά. Μια τυπική επίσκεψη δεν «σπάει τον πάγο» μπορεί όμως κάλλιστα να «σπάσει το τσαμπουκά» του καταστηματάρχη και αυτό είναι μια καλή αρχή. Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Με υγεία να χαρείτε τους καρπούς των προσπάθειών σας…

Αναρτήθηκε από Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά;
 
http://satyrikon1.blogspot.com/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+