Σχετικά Καταγγελία μαθητών για ταξιδιωτικό γραφείο

Κατανοώ απόλυτα τον καημό των παιδιών για αυτή την τροπή που είχε η εκδρομή τους και πραγματικά λυπάμαι που έχασαν τις οικονομίες τους, ήμουν και εγώ παιδί κάποτε και πήγα αρκετές εκδρομές....
Σε μία τόσο δύσκολη όμως στιγμή θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και δεν περιμένω απάντηση γιατί όπως και να το κάνουμε όταν κάποιος θέλει κάτι το θέλει πάση θυσία με ότι κόστος και αν έχει.

Γνωρίζουν όλοι αυτοί οι μαθητές τόσο καλά την ιστορία του τόπου τους που επέλεξαν την γείτονα χώρα για την σχολική τους εκδρομή?
Τι θέλω να πω με αυτό? Θέλω να πω ότι αν είχαν επιλέξει οι ίδιοι ένα σημείο της χώρας μας όπου και ιστορία θα είχε και νυχτερινή ζωή θα είχε και ότι άλλο ήθελαν θα έκαναν οι ίδιοι συμφωνία αφού διέθετα 36 ολόκληρες χιλιάδες ευρώ και επειδή τυχαίνει να ξέρω λίγο πολύ τον τουριστικό χώρο τουλάχιστο με τα 20 χιλιάρικα θα πέρναγαν ΤΕΛΕΙΑ.

Η χώρα μας διαθέτει αρκετά καλό τουριστικό προϊόν φτάνει να το ψάξουμε λιγάκι.
Ξέρετε πόσοι ξενοδόχοι θα σας έκαναν καταπληκτικές τιμές με τόσα χρήματα που διαθέτατε?

Και τα χρήματα χάσατε με τον τυχάρπαστο Λαγό και μείνατε αμανάτι και πολύ λυπάμαι για αυτό πραγματικά το λέω και δεν χαίρομαι. Το σημαντικότερο όμως τα χρήματα θα έμεναν στην Ελλάδα και όχι στην Ιταλία. Η Ελλάδα έχει μοναδικές ομορφιές και αξίζει να τις ανακαλύψουμε είτε είμαστε μαθητές είτε πιο μεγάλοι
Ευχαριστώ πολύ……

Αναγνώστης

-----------------

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ...ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ???? ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ??? ????? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .....

Αναγνώστης

------------------

Ισως δεν το πιστέψετε αλλά το κείμενό σας γέμισε τα μάτια μου απο δάκρυα. Βλέπετε, ακόμη και τώρα θυμάμαι με τρελλή νοσταλγία την δική μας εκδρομή....το 1973.
Παρ' ότι τυπικά (τυπικά ...το υπογραμμίζω... )θεωρούμαι συνάδελφος με τον κ.Λαγό, ο,τι και να του κάνετε (αν τον βρείτε...) λίγο θα του είναι.
Στη δύσκολη φάση που είστε αυτη τη στιγμή θέλω να σάς πώ 2 πράγματα.

Το 1ο : ρίξτε του μερικές και για παρτη μου καθώς το είδος του με κάνει πολλές φορές να ντρέπομαι να δηλώσω την επαγγελματική μου ιδιότητα.

To 2o : καιρός είναι ολοι μας πια να εγκαταλείψουμε την κουτοπόνηρη Ελληνική λογική πώς ο Superior (και ο κάθε Superior) είναι ...μάγκας ωστε να είναι και φτηνός και αξιόπιστος. Απλά είναι ενας εν δυνάμει απατεώνας που τον θρέφει αυτή η νοοτροπία.

Καλό κουράγιο

Aναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+