Δήμος Τρικκαίων εικόνες ντροπής

Σκηνές «ροκ» που καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στην οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων...όπου πρώην συμβασιούχοι του Δήμου σε οικονομική εξαθλίωση, κλήθηκαν να συμπληρώσουν έγγραφα για να τους δοθεί ένα μηνιάτικο από τα δεκάδες που τους οφείλονται…

Ο λόγος της συμπλήρωσης του εγγράφου, είναι ότι οι περισσότεροι βρίσκονται σε δικαστικό αγώνα κατά του Δήμου για τις οφειλές, ενώ το …μηνιάτικο αναμένεται να καταβληθεί το απόγευμα.

Άγνωστο παραμένει αν θα καταβληθεί σήμερα και δώρο του Πάσχα σε όσους πρώην συμβασιούχους το δικαιούνται, καθώς είναι σήμερα η καταληκτική ημερομηνία καταβολής του δώρου και η μη καταβολή επισύρει ποινικές κυρώσεις για την Δημοτική Αρχή.

Σε… απελπισία και οι πρώην συμβασιούχοι του Δήμου που εργάζονταν με τιμολόγια και οι οποίοι πέρα των άλλων καταβάλλουν από την … άδεια τσέπη τους και τον ΦΠΑ, ένα ζήτημα για το οποίο έχουν πάρει την …υπόσχεση ότι θα μεριμνήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας.

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με αυτή την εικόνα σήμερα που μας φέρανε κυριολεκτικά για …ένα κομμάτι ψωμί», δήλωνε πρώην συμβασιούχος του Δήμου, ενώ δεν απουσίασε και η ένταση από τον συνωστισμό των πρώην συμβασιούχων…
http://www.trikalanews.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+