Κάρφωσέ την ξανά!

Το εισιτήριο για το FINAL 4 της Βαρκελώνης τσεκάρει απόψε ο Αυτοκράτορας απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:45, NS4).

Ένα ακόμη πάρτι. Μία ακόμη παράσταση της μεγαλύτερης ομάδας στην Ευρώπη εντός παρκέ και των καλύτερων οπαδών της γης στις εξέδρες. Ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ υποδέχεται για μία ακόμη φορά την Μπαρτσελόνα στο τέταρτο και, τελευταίο όπως όλα δείχνουν, παιχνίδι της προημιτελικής φάσης.

Βαρκελώνη ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Μη βιαζόμαστε! ΟΚ, το σημερινό ματς είναι ντέρμπι. Ποιος όμως μπορεί να σβήσει τη φλόγα και τη δίψα απάντων στην ομάδα για την κούπα; Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Πεντάστερος είναι έτοιμος για Ισπανία; Κανένας!

Η αρμάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να... κόψει μία ακόμη ταμειακή απόδειξη στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και να της δώσει τη χαριστική βολή, στέλνοντάς τη σπίτι της, για να παρακολουθήσει από τον καναπέ το FINAL 4 που θα λάβει χώρα στην πόλη της και να δει τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να... ράψει το έκτο αστέρι στη φανέλα.

Απόψε στο ΟΑΚΑ θα γίνει και επίσημα η αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Κανείς άλλωστε δεν έχει ξεχάσει τη γλώσσα που βγάλανε οι Ισπανοί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς αναφορικά με τη διαιτησία, ξεχνώντας τη σφαγή με το βαμβάκι που δέχτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

La Bomba πρόκρισης!

Απόψε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Οι παίκτες του Ζοτς στο παρκέ αναμένεται να δώσουν μία ακόμη παράσταση και να δείξουν ότι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ είναι πάλι εδώ. Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου στις εξέδρες θα δώσουν μία ακόμη παράσταση που θα κάνει τους «μπλαουγκράνα» αλλά και τους τηλεθεατές σε όλο το κόσμο να χαζέψουν με την πάρτη τους. Με την πάρτη όλων όσων φοράνε τη βαριά αυτή φανέλα.

Στα αγωνιστικά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και... μετρημένα κουκιά. Πλέον, έπειτα από τρία παιχνίδια στη σειρά ο ένας έχει μάθει τον άλλον σχεδόν σε απόλυτο βαθμό. Απόψε ζητείται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΜΑΓΚΙΑ και... ΚΑΡΥΔΙΑ. Τα άλλα όλα είναι απλώς στη θεωρία. Οι 20.000 στις εξέδρες και τα 12 κομάντα στο παρκέ υπό τις οδηγίες του καλύτερου όλων Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ετοιμάζονται για μία ακόμη ΜΑΓ(Κ)ΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΥΧΤΑ! ΠΑΜΕ (ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ), ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...

www.leoforos.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+