Τι θα γίνει επιτέλους με το κάπνισμα;

Κύριε Παπανδρέου και κύριε Λοβέρδο, υπάρχετε πουθενά; Παρασκευή 11/03 βράδυ ρακάδικο Αθιβολή στην Κατούνη 15 στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης. Πάνω σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν πιάτα με βρεγμένες χαρτοπετσέτες τα οποία πήραν τη θέση απ τα τασάκια έτσι ώστε σε οποιοδήποτε έλεγχο να την πληρώσουν οι πελάτες και όχι ο καταστηματάρχης. Και φυσικά μέσα στο μαγαζί, το απόλυτο ντουμάνι. Τα πιάτα με τις βρεγμένες χαρτοπετσέτες τα έφερναν τα γκαρσόνια του μαγαζιού, δεν ήταν αυτοσχεδιασμός των πελατών. Ο πανέξυπνος δαιμόνιος Ελληναράς ιδιοκτήτης έλαμψε πάλι.
Σάββατο 12/03 βράδυ, εστιατόριο Παπαρούνα επί της Συγγρού 7 & Βηλαρά 2 στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο σκηνικό. Κάπνιζε όποιος ήθελε χωρίς κανένας να του πει το παραμικρό. Με κανονικά τασάκια αυτή τη φορά. Κατά τα άλλα, βγήκε ο Γιωργάκης και μας είπε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί καθολικά.
Ρε Ελληνάρες υπανάπτυκτοι, ΠΟΤΕ θα βάλετε μυαλό? Μόνο στο εξωτερικό γίνεστε άνθρωποι. Λογικό, αφού σ αυτό το #$@κράτος, οι νόμοι υπάρχουν μόνο για να καταπατούνται και να γελοιοποιούν τους ανύπαρκτους και νοσηρούς πολιτικούς.

Αναγνώστρια

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+