Α.Σ.Π.Α.- Το μεγάλο ψέμα.

«Ανεξάρτητη» Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης- το μεγάλο ψέμα, το οποίο συνεχίζουν... να σερβίρουν μέχρι σήμερα στους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης τα μέλη της Α.Σ.Π.Α., αρνούμενοι από τις 28-3-2011 να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα, δηλαδή ότι ανήκουν ή πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και εξακολουθούν να παρουσιάζονται σαν «ανεξάρτητοι» και σαν κάτι το καινούριο. Δυστυχώς στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις… Αν έχουν το θάρρος ας πούνε την αλήθεια στους συναδέλφους για το ποιοι είναι και σε τι αποσκοπούν πραγματικά.

Η μοναδική αλήθεια είναι ότι πίσω από την Α.Σ.Π.Α. κρύβεται ότι πιο κομματικοποιημένο, πιο παλιό και αναχρονιστικό υπάρχει στο συνδικαλισμό των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τους πράσινους δεινόσαυρους του αστυνομικού συνδικαλισμού, που προσπαθούν να επιβιώσουν πίσω από ένα καινούριο και φανταχτερό όνομα, γιατί στηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική απειλούνται με εξαφάνιση απ’ το συνδικαλιστικό γίγνεσθαι και για κάποιους νεότερους αλλά εξίσου κομματικοποιημένους με το ΠΑΣΟΚ συναδέλφους, που εντάχθηκαν στην Α.Σ.Π.Α. προκειμένου να γίνουν συνεχιστές μιας κατάστασης, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με ανεξάρτητο συνδικαλισμό αλλά και για να βολευτούν και να προβληθούν όπως κάποιοι παλιότεροι ομοϊδεάτες τους. Όποιος γνωρίζει από πρόσωπα και καταστάσεις θα καταλάβει τι εννοώ με τον όρο βολεμένοι και με ποιο τρόπο βολεύτηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα όσα βαρύγδουπα δηλώνουν στο blog τους, απουσιάζει κάθε είδους κριτική προς τις κυβερνητικές επιλογές παρά τις μειώσεις των μισθών μας, τις περικοπές των δαπανών για την αστυνομία και για άλλα πολλά και γνωστά. Επιπλέον από την πρώτη στιγμή προβλήθηκαν, χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο από το φιλοκυβερνητικό τύπο της πόλης μας.

Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και μόνο και με απλά λόγια η Α.Σ.Π.Α. αποτελεί τη συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης ( γι’αυτό της ταιριάζει περισσότερο το όνομα Α.Σ.ΠΑΣΟΚ: Αστυνομικοί Συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ) όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν έτσι ώστε πέρα όλων των άλλων που προαναφέρθηκαν να «κερδίσουν» και τους ακομμάτιστους συναδέλφους, παραπλανώντας τους. Προσεχώς περισσότερα και νεότερα…

Απογοητευμένος Συνειδητοποιημένος Περήφανος Αστυνομικός από Θεσσαλονίκη.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+