Απάντηση στον κύριο: Σχετικά με τον θερμοσίφωνα που έσκασε

Ο μάγκας ελληνάρας φαίνετε οτι είσαστε εσείς και όχι ο μηχανικός που πολύ σωστά χαράμισε τον χρόνο του για να αναφέρει κάποιες πληροφορίες.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_695.html) Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι σας ενοχλεί εσάς που ανέφερε κάποιες πληροφορίες ένας μηχανικός εδώ. Και η δουλειά του μηχανικού πολυτεχνείου δεν είναι ούτε να εγκαταστεί θερμοσίφωνες ούτε να επιβλέπει κάποιον όταν βιδώνει μια πρίζα ή όταν συνδέει έναν θερμοσίφωνα.

Δηλαδή άμα φέρετε εσείς υδραυλικό στο σπίτι να σας επισκευάσει μια σωλήνα που έχει υποστεί διαροή θα καλέσετε και μηχανολόγο μηχανικό να επιβλέπει τον υδραυλικό όταν θα κάνει την συγκόλιση ? Αν εσείς φοβάστε μην πάθει ζημιά η περιουσία σας επειδή μπορεί ο "εγκαταστάτης" να είναι πολυτεχνίτης που να μην έχει ποιάσει κατσαβίδι τότε να καλέσετε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη να σας τον συνδέσει τον θερμοσίφωνο σωστά.

Και αμαν επιτέλους αυτό το κόμπλεξ του ελληνάρα να επιτίθετε κατά άλλης επαγγελματικής ομάδας. Οτι θέλει θα λέει ο καθένας με τα επιχειρήματα του δηλαδή τι φασιστική συμπεριφορά είναι αυτή ? Ασχοληθείτε εσείς με την δική σας δουλειά και αφήστε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+