Απάντηση στο "Tι μας συμβαίνει"

Και εγώ φίλε μου είμαι 26 χρονών και αισθάνομαι και σκέπτομαι σαν εσένα ,συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου...
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/t_16.html

 Το να σκέπτεται κάποιος άνθρωπος στην εποχή μας με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να επισκεφτεί ψυχολόγο. Οι σκέψης αυτές είναι η πρώτη μορφή αντίδρασης που μπορούμε να έχουμε ελεύθερα . Και η αμέσως επόμενη αντίδραση είναι να κτίσουμε μόνοι μας τον προσωπικό μας επίγειο παράδεισο .
Και πώς θα γίνει αυτό ?
Πρέπει όλοι να πολεμήσουμε την δύσκολη γεμάτη υποχρεώσεις ( ουσιαστικές και μη ) πραγματικότητα και να κάνουμε καθημερινότητα και επάγγελμα αυτό που πραγματικά μας αρέσει και έχουμε ταλέντο να κάνουμε ,να κυνηγήσουμε τα άμεσα μας όνειρα και να μην σκεπτόμαστε το παρελθόν που μόνο πίσω μας αφήνει . Για να γίνει εφικτό πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής , να ζούμε πιο λιτά αλλά ουσιαστικά να μην ζηλεύουμε υλικά αγαθά που δεν εξυπηρετούν καμία ουσιαστική ανάγκη μας.
Επίσης να προσπαθούμε κάθε μέρα να ενημερωνόμαστε ουσιαστικά και εγκυκλοπαιδικά από βιβλία από το ιντερνέτ από συναναστροφές με ανθρώπους διαφορετικών βιωμάτων , εθνικοτήτων και αυθεντίες στο είδος τους. Ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε γνώσεις και να μορφωθούμε . Και όσο γίνετε αυτό θα μπορούν να μας εκμεταλλεύονται και να μας κοροϊδεύουν λιγότερο.
Εάν καταφέρουμε τα παραπάνω τότε θα έχουμε αρχίσει να κτίζουμε τον προσωπικό μας παράδεισο και πόλοι παράδεισοι μαζί κάνουν έναν μεγάλο.

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+