Πάφος: Κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι σε ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων

Θύμα ληστείας έπεσε την Κυριακή το βράδυ ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχημάτων στο Προδρόμι της Πάφου. Άγνωστοι κουκουλοφόροι του έστησαν ενέδρα σε δρόμο λίγο πριν το σπίτι του και του έκλεψαν 7.000 ευρώ...

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στοιχημάτων κατήγγειλε ότι γύρω στις 21:30 έκλεισε το πρακτορείο και καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του προς την οικία του στο Λατσί, πρόσεξε ότι ο δρόμος ήταν φραγμένος με οικοδομικά μπαλέτα.
Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να τα μετακινήσει, τού επιτέθηκαν δύο άγνωστοι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλα και τον κτύπησαν στο κεφάλι και στα χέρια με μεταλλικό αντικείμενο.
Οι δύο δράστες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, κατάφεραν να πάρουν από τη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου ένα βαλιτσάκι που περιείχε 7.000 ευρώ.
Παρόλο που ήταν τραυματισμένος κατέφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του και να φθάσει στην οικία του, η οποία βρισκόταν περίπου 200 μέτρα από το σημείο όπου του επιτέθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και ακολούθως στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα στα δύο χέρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+