Αυτή είναι η σωστή πρόταση γάμου

Δεν ξέρω ποια είναι η άποψη σας για τον γάμο γενικότερα. Για μένα το μόνο που αξίζει στην όλη διαδικασία είναι το τρίτο ημίχρονο...
Δηλαδή ότι δεν έχει να κάνει με το γάμο σαν γάμο, η πρόταση, η προετοιμασία, η αγωνία γα την απάντηση, όλα αυτά τα –όπως το πάρει κανείς- ωραία πράγματα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει πρώτα να βρεις τη νύφη και μετά να οργανώσεις το όλο σκηνικό. Τι γίνετε όμως αν δεν έχεις βρει τη νύφη; Μικρό το κακό, τι τα έχουμε τα pc άλλωστε.

Το chatrulette.com είναι αυτό που λέει το όνομα του, μια ρουλέτα συζήτησης. Κάνεις login, ανοίγεις την κάμερα σου και μιλάς με κάποιον τυχαίο χρήστη απ' όλο τον κόσμο. Όσοι το έχετε δοκιμάσει σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει δύο πράγματα, πρώτων ότι δεν πρόκειται να πέσετε σε Έλληνα και δεύτερον ότι σαν ιδέα είναι πολύ μπροστά.

Μέσα από το εν λόγο site λοιπόν διάλεξε ένας χρήστης να κάνει πρόταση γάμου. Όχι όμως στην εκλεκτή της καρδιάς του αλλά σε μια άγνωστη. Ρώτησε το όνομα της και... δε θέλω να σας πω τίποτα άλλο γιατί πραγματικά είναι ένα video που αξίζει να δείτε.
Μου μυρίζει λίγο στημένο αλλά δεν έχει σημασία, ήδη το video μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 8 μέρες. Αν μέσα στα σχέδια σου ήταν να κάνεις κάτι παρόμοιο μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις, σε πρόλαβαν και μάλιστα το έκαναν και πάρα πολύ καλα.
Πηγή: http://www.larisaout.gr



Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+