Επείγουσα διοικητική εξέταση διέταξε ο Β. Μιχαλολιάκος για το επεισόδιο με δημοτικούς υπαλλήλους


Παράδειγμα προς μίμηση η άμεση αντίδραση του κου Μιχαλολιάκου, σχετικά με επεισόδιο που προκάλεσαν δημοτικοί υπάλληλοι σε πολίτη του Πειραιά
Την άμεση αντίδραση του δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου προκάλεσαν καταγγελίες σχετικά με επεισόδιο όπου δημοτικοί αστυνομικοί φέρονται να απώθησαν γυναίκα από την είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να γίνει άμεσα διοικητική εξέταση για το συμβάν και να εξαντληθεί η αυστηρότητα της διοίκησης σε περίπτωση που οι καταγγελίες αποδειχθούν βάσιμες.
Άλλωστε ο ιδιος ο δήμαρχος έχει καθιερώσει την πολιτική των ανοιχτών θυρών από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, θέτοντας εαυτόν αλλά και τους αρμοδίους αντιδημάρχους στην διάθεση κάθε πολίτη με αυστηρή διαδικασία διερεύνησης και επίλυσης προβλημάτων και καταγγελιών. "Η κριτική των πολιτών συμβάλλει στην βελτίωση του έργου μας" είναι η περιγραφή της πολιτικής που ο ίδιος έχει θεσπίσει και δεν είναι δυνατόν να καταστρατηγείται από κάποιους που έχουν μείνει προσκολλημένοι στις αυτοκρατορικές λογικές παρελθόντων δημοτικών αρχών.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+