Μεγάλη επιχείρηση για πάταξη της κυβείας στη Λάρνακα

Δεκάδες ρουλέτες, τραπέζια για τυχερά παιχνίδια, ζάρια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μεγάλα χρηματικά ποσά και τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτων κατασχέθηκαν στο πλαίσιο μεγάλης ολονύχτιας επιχείρησης της Αστυνομίας στη Λάρνακα για πάταξη της κυβείας.

Η συντονισμένη επιχείρηση που άρχισε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διενεργήθηκε σε τρία υποστατικά στην πόλη του Ζήνωνα. Πρόκειται για τα ίδια υποστατικά που είχε διενεργηθεί έρευνα και στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλικης Κατσουνωτός, συνολικά κατασχέθηκαν 79 τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτων, 106 επιταγές, 21 τραπέζια για πόκερ και ρουλέτα, τραπουλόχαρτα, μάρκες, ζάρια και άλλα σύνεργα κυβείας. Επίσης κατασχέθηκαν 11.000 ευρώ, 400 δολάρια Αμερικής και 400 λίρες Αγγλίας.

Βρέθηκαν ακόμα έντεκα απενεργοποιημένα κυνηγτικά όπλα τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικό έλεγχο, 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και τέσσερις κατεψυγμένοι λαγοί και άλλα θηράματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα άτομο το οποίο είχε σχέση με την ιδιοκτησία των υποστατικών που ερευνήθηκαν κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ σήμερα αναμένεται να ληφθούν δεκάδες καταθέσεις και ενδέχεται να κατηγορηθούν κι άλλα άτομα. Όπως ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός κατά την επιχείρηση στα τρία υποστατικά βρέθηκαν 40 άτομα, από τα οποία τα 33 επιδίδονταν σε κυβεία.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος, μέλη διαφόρων τμημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, της Γραφείου Αντιμετώπισης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+