Άγρια κακοποίηση 43χρονης σε αγροτικό δρόμο στη Λεμεσό

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κακοποίησης την οποία διερευνά από προχθές το ΤΑΕ Λεμεσού και αφορά 43χρονη, η οποία βρέθηκε πεταμένη σε χωράφι, χωρίς ακόμα η ίδια να είναι σε...
θέση να δώσει κάποιες σαφείς πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη και ποιοι είναι οι δράστες. Εκτίμηση των ανακριτών που ανέλαβαν την υπόθεση, είναι ότι η 43χρονη έπεσε θύμα κάποιων ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεται.

Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου αναίσθητη σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Τσερκέζ Τσιφλίκ (μεταξύ Ζακακίου και Φασουρίου) από ιδιοκτήτη παρακείμενου χωραφιού, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία. Όταν περίπολο πήγε στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων, έφερε εκδορές στο πρόσωπο και το λαιμό, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δέχτηκε επίθεση.

Η 43χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά παρ’ όλο που ανέκτησε τις αισθήσεις της, σε κατάθεσή της στην Αστυνομία ανέφερε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί επαρκώς τι μεσολάβησε μέχρι τη στιγμή της ανεύρεσής της. Φαίνεται όμως να έκανε αναφορά σε κάποια πρόσωπα.

Από εξετάσεις που έγιναν, προκύπτει ότι το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της επόμενης μέρας, η 43χρονη χρησιμοποίησε για τη διακίνησή της το αυτοκίνητό της μάρκας BMW το οποίο δεν έχει ακόμα εντοπισθεί, ενώ ούτε η ίδια γνωρίζει πού βρίσκεται.

Αρμόδια αστυνομική πηγή ανέφερε  ότι οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αναζητούνται και με τα οποία φαίνεται να σχετιζόταν η 43χρονη.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+