Απάντηση στο: Τουρκικά πολεμικά πλοία ανάγκασαν ελληνικό οχηματαγωγό να αλλάξει πορεία!

Κατ' αρχήν να πω πως αυτό είναι ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. Προφανώς ο μυθοπλάστης εννοεί το δρομολόγιο του πλοίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_8911.html)
που φεύγει από το λιμάνι του Πειραιά την Τετάρτη και φτάνει στο Καστελόριζο την Πέμπτη το μεσημέρι, γιατί το επόμενο δρομολόγιό του φτάνει σήμερα το απόγευμα.
Επειδή έχω γιό στο Καστελόριζο και προχθές ταξίδευε με το ΔΙΑΓΟΡΑΣ, δεν έγινε κανένα επεισόδιο με τα τουρκικά πολεμικά σκάφη. Τα είδαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου, ούτε σε στενό κλοιό βρέθηκε, ούτε πορεία άλλαξε, ούτε έφτασε με καθυστέρηση. Έφτασε στις 14:50 ακριβώς, που είναι και η προβλεπόμενη ώρα άφιξης.
Επειδή λοιπόν κάποιοι έχουν παιδιά και συγγενείς που ζουν και ταξιδεύουν προς το Καστελόριζο, και ανησυχούν μ' αυτά που γίνονται ούτως ή άλλως, καλό είναι ορισμένοι <<δωδεκανήσιοι ακρίτες >>πρώτα να διασταυρώνουν αυτά που ακούν και μετά να τα δημοσιεύουν. Το τι βλέπουν στον ύπνο τους δεν μας ενδιαφέρει. Εκτός κι αν γίνεται σκόπιμα για εξυπηρέτηση αυτών που έχουν συμφέρον να σπείρουν τον πανικό, που είναι ακόμα χειρότερο.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+