Σκάβουν ξανά για το θησαυρό του Αλή Πασά στα ...Τρίκαλα!

Ένα μεγάλο γεωτρύπανο ρίχτηκε ξανά στη μάχη της εξόρυξης στους Αγίους Θεοδώρους Τρικάλων για να φέρει στην επιφάνεια το θησαυρό του Αλή Πασά.
Εδώ και μέρες προετοιμάζονταν οι εργασίες για τις εκσκαφές στην περιοχή με κάθε επισημότητα καθώς ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίες Ευάγγελος Δήμας επέστρεψε στην περιοχή έχοντας εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες άδειες για να αναζητήσει εκ νέου το θησαυρό του Αλή Πασά.

Μπορεί ορισμένοι να διασκεδάζουν με την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς στην πρώτη απόπειρα του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός, εντούτοις ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά ότι αυτή τη φορά θα χτυπήσει φλέβα χρυσού.
Έτσι, στήθηκε ένα μεγάλο γεωτρύπανο στο σημείο που υπέδειξε ο χρυσοθήρας και ξεκίνησε επαγγελματική εξόρυξη στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, λίγο πριν από την Καλαμπάκα, η οποία θα διαρκέσει ένα δεκαήμερο.
Ο 65χρονος χρυσοθήρας, Ευάγγελος Δήμας δηλώνει σίγουρος για το αποτέλεσμα και μιλά για αμύθητο θησαυρό που κρύβεται στην περιοχή από την εποχή της Τουρκοκρατίας.
Το γεωτρύπανο πήρε φωτιά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξόρυξη στην περιοχή.


http://trikalagr.blogspot.com



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+