Εγκατελειμμένα Οχήματα στο Δήμο Συκεών-Νεάπολης και όχι μόνο...

Θα ήθελε να παρακαλέσω για ΆΛΛΗ μια φορά, δημόσια (αφού με την άμεση επικοινωνία δε υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, για πολλοστή φορά!), το Δήμο Συκεών – Νεάπολης και όλους...
τους δήμους της Θεσσαλονίκης, να απομακρύνει τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, δίκυκλα, βάρκες, τροχόσπιτα κλπ που βρίσκονται κατά εκατοντάδες στους δρόμους και τις πλατείες των ορίων του.

Εκτός ότι αποτελούν σκουπίδια με ευνόητες συνέπειες, καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης που θα έκαναν τη ζωή των δημοτών ευκολότερη, εάν ήταν στη διάθεσή τους.

Συγκεκριμένα, στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο http://www.ploigos.gr/?sessionid=b150d3d690de1fc909d612296a2c84ec, υπάρχουν 2 χώροι – οικόπεδα παράλληλα της οδού Ανθέων (το ένα στα όρια του Δ.Δ. Συκεών και το άλλο, Αγίου Παύλου) που χρησιμοποιούνται για δωρεάν στάθμευση. Στο χώρο αυτό θα βρουν εγκαταλειμμένα οχήματα, χωρίς τέλη κυκλοφορίας αλλά και βάρκες που ασυνείδητοι έχουν παράνομα παρατήσει ή διαθέτουν προς πώληση.

Ελπίζω κάποιος να φιλοτιμηθεί αυτή τη φορά και να κάνει κάτι περισσότερο από το να επικολλήσει τα γνωστά αυτοκόλλητα, που από την τελευταία φορά έχουν απλά λιώσει, επάνω στα εγκαταλειμμένα οχήματα.

Ελπίζω επίσης η δημοτική αστυνομία, αλλά και λοιπές υπηρεσίες του δήμου να ξεκινήσουν τη διαδικασία σήμανσης και απομάκρυνσης όλων όσων προανέφερα και τους συμπολίτες μου να συνεχίσουν να «ενοχλούν» το δήμο για τέτοια και όσα άλλα θέματα πιστεύουν ότι θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Τουλάχιστον εγώ θα συνεχίσω, μέχρι να δω αποτέλεσμα …
Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+