Σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή των καταστηματαρχών για το μετρό Θεσσαλονίκης

ΙΟΥΛΙΟΣ 2007..αρχιζουν οι εργασιες του μετρο Θεσ/νικης!! Τι χαρα για τα καταστηματα και τους διερχομενους της Εγνατίας, της Μοναστηριου και των διπλανων οδων.
 Μην ανησυχειτε,σε εναμισυ χρονο οι επιγηες εργασιες θα τελιωσουν. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 ειμαστε ολο χαρα,τα εργα εξακολουθουν να προχωρουν σημειωτόν για το πιο σύγχρονο μετρο της Ευρώπης. Τα καταστηματα λιγοστεψαν, οι καταστηματαρχες που απεμειναν μεσα στην απογοητευση.κατα καιρους γινανε καποιες διαμαρτυριες, καποιοι απ’τους ευχαριστουντες γραψανε στις λαμαρινες ΚΛΕΦΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ. Ξαφνικά τα ιδια χερια στελνουν ευχαριστηρια στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ,στους υπουργους,στους υπευθύνους σε ολους!!!!!!! Τι εγινε μηπως πηρε κατι αυτό το χερι?ΟΛΑ τα αλλα χερια παντως είναι ιδρωμένα απ’την αγωνία τους για τα μαγαζιά τους,για τις  οικογένειες τους.

Υ.Γ. Οι κυριοι αρχαιολογοι μπορουν να μας πουν εν μεσω κρισης και με τοσες δαπανες που εχουν τι επιτελους αρχαια βρηκαν και τα σκαλιζουν τοσα χρονια,ΚΑΙ μηπως μπορει καποιος να μας ενημερωσει ποσα χρονια θα μεινουν ακομα οι λαμαρινες μπροστα στα μαγαζια μας η μηπως ΖΩΗ ΝΑΧΟΥΜΕ…….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+