Για τον υπουργό υγείας...

Σεβαστέ μου Υπουργέ, σας παρακολούθησα στις ειδήσεις του mega . Μιλούσατε με τόσο πάθος για την δουλειά σας στο Υπουργείο...
που πραγματικά αν δεν ήξερα τι γίνεται στο ΕΚΑΒ θα πίστευα ότι δεν εξαρτάται ή δουλειά σας από μικροκομματικά συμφέροντα. Κάποια στιγμή είπατε ΄΄ Το ότι έχουν ένα πτυχίο και είναι ΠΑΣΟΚ δεν θα πει ότι είναι και ικανοί.
Υπουργέ ή μας λέτε ψέματα ή σας περιγελούν αυτοί που εσείς έχετε διορίσει
Στο ΕΚΑΒ έχουν βαπτίσει υπαλλήλους πληρώματα ασθενοφόρων σε υπευθύνους των υπευθύνων και απασχολούνται σε αρμοδιότητες που δεν είναι ούτε στην εμβέλεια των γνώσεών τους αλλά ούτε προβλέπετε στον Οργανισμό. Υπάλληλοι που αντί να είναι σε ασθενοφόρο ή στο τηλεφωνικό κέντρο τους χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος ιατρός ως ορτινάτσες του ,γραμματείς του και υπευθύνους των Υπευθύνων μερικούς και ως τεχνικούς στο συνεργείο απάτη του ΕΚΑΒ. Με μόνο προσόν η κομματική τους ταυτότητα και μόνο, ούτε καν κάποιο πτυχίο, Το δε Υπηρεσιακό Συμβούλιο δεν έχει ως όφειλε να κάνει κρίσεις τμηματαρχών μετά από οδηγίες και κατευθύνσεις του Αντιπροέδρου Αυτοί που έχουν τα προσόντα να αναλάβουν τις αρμοδιότητες σύμφωνα με τις σπουδές και τα προσόντα τους βρίσκονται στο περιθώριο . Να πάνε να δουλέψουν οι τεμπέληδες υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και να μην ζητούν από τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει και να κάθονται σε καρέκλες που δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
Θα πείσετε για αυτά που λέτε μόνο εάν δούμε αλλαγές στις καρέκλες. Και όχι να καλύπτετε τους κομματικούς φίλους σας να ασκούν διοίκηση χωρίς προσόντα και γνώση. Πάντως ο Υπεύθυνος των Υπευθύνων στο Τηλεφωνικό Κέντρο στο ΕΚΑΒ διαλαλεί παντού ότι είναι προσωπικό σας φίλος. Επιτέλους Υπουργέ δείτε . Όχι να ακούσετε δικαιολογίες. Ζητήστε εάν στο γραφείο του ΔΣ απασχολούνται υπάλληλοι του κλάδου πλήρωμα ασθενοφόρου. Ζητήστε εάν υπάρχουν υπεύθυνοι ΤΑΕ και Υπεύθυνος των Υπευθύνων. Αν αυτές οι θέσεις προβλέπονται ή απλός δικαιολογούνται μόνο για κομματικά στελέχη. Αν έχουν γίνει οι κρίσεις τμηματαρχών από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Στο Υπουργείο έχουν γίνει γιατί τηρούν τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών στο Υπουργείο Όχι όμως στο ΕΚΑΒ
Σε λίγο αντί να ανησυχούμε όταν ξυλοκοπούνται συνεργάτες σας θα λέμε ΄΄Αχ να τις άρπαζε και εκείνος. ΄΄ Αλλάξτε τα Διοικητικά συμβούλια. Μην Τοποθετείται κομματικούς φίλους μεγαλο-γιατρούς ή πολιτευτές. Εάν το κάνετε θα σας πιστέψουμε και θα είμαστε και αρωγοί στο έργο σας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+