Ρούχα με την σφραγίδα της Claudia Schiffer

Ρούχα με την σφραγίδα της Claudia Schiffer, θα δείτε τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με το βρετανικό Vogue. Το πρώην super model, λανσάρει πλέον της δική της συλλογή ρούχων.
Τα κασμιρένια ρούχα κυριαρχούν στη χειμερινή collection 2011-2012, τα κασμιρένια ρούχα, ζακέτες, φορέματα και κομψά παλτό σε κλειστές αποχρώσεις είναι οι προτάσεις της, ώστε οι γυναίκες να είναι casual chic όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Σε συνεργασία λοιπόν με την Γερμανίδα σχεδιάστρια Iris von Arnim, η Schiffer προτείνει δημιουργίες τις οποίες οι γυναίκες θα μπορούν να φοράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώθουν άνετα. Στόχος; η αβίαστη κομψότητα.

Τόσο παθιασμένη με το νέο της εγχείρημα είναι η σχεδιάστρια και top model, που στη νέα σειρά κασμιρένιων ρούχων που λανσάρει, γίνεται η ίδια το μοντέλο και ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει, προωθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ρούχα της.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το μωβ και το γκρι σε όλες τις αποχρώσεις. Οι γραμμές είναι λιτές, απέριττες και χωρίς πολλά στολίδια. Τα υφάσματα χοντρά και ζεστά, αλλά chic και πρακτικά.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+