Έρχονται με υποσχέσεις

Το έμβασμα του Νοτιά δεν έρχεται και όσο αργεί, οι συζητήσεις με τους νέους επενδυτές συνεχίζονται σε θετική κατεύθυνση, με τον Σταύρο Αδαμίδη να ελπίζει ότι θα μπουν άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ.

Τα αισιόδοξα μηνύματα δεν έρχονται από τον Νοτιά, το αντίθετο μάλιστα, και όσο η κατάσταση μένει στάσιμη με τα χρέη να τρέχουν και τις οφειλές προς τους παίκτες να παραμένουν, ο Αδαμίδης κοιτάει όλο πιο ζεστά το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Στην τελευταία επαφή του προέδρου με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ο δεύτερος έστειλε το εξής μήνυμα στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση: «Ίσως στείλω κάποια χρήματα κάποια στιγμή...»
Έτσι λοιπόν, ο Σταύρος Αδαμίδης θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να λάβει τις μίνιμουμ 300.000 ευρώ που έχει ζητήσει, χρήματα τα οποία χρειάζεται άμεσα και δεν θα λύσουν τα προβλήματα. Επομένως, στρέφει την προσοχή του στους Ιταλοελβετούς επενδυτές και ελπίζει.

Για την ακρίβεια, το ενδιαφέρον είναι πιο ζεστό από ποτέ, καθώς στις τελευταίες επαφές τους η εταιρία sport management τονίζουν ότι έχουν σκοπό να βάλουν άμεσα τα 2 εκατ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί και να ενισχύσουν την ΠΑΕ με άλλα 8 εκατ. ευρώ τα οποία θα δοθούν σταδιακά.

Εκτός των άλλων, ενημέρωσαν τον Αδαμίδη ότι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και να κουβεντιάσουν από κοντά το πλάνο τους. Οι ενδιαφερόμενοι ξεκαθάρισαν, μεταξύ άλλων, ότι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τις άκρες τους στο πρώην ανατολικό μπλοκ και αγοράζοντας κάποιες μετοχές (δεν έχει αποσαφηνιστεί το ποσοστό) να κάνουν αγοραπωλησίες παικτών επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό, να έρθουν νέοι παίκτες και προσβλέπουν στα κέρδη που ενδεχομένως να έρθουν από μελλοντικές πωλήσεις.

Το ερώτημα αν βρίσκεται κάποια άλλη εταιρία από πίσω δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Σταύρος Αδαμίδης αντιμετωπίζει πολύ θετικά το θέμα, όπως και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος επίσης πιέζει από την πλευρά του να βρεθεί συμπαίκτης το συντομότερο δυνατόν.

Πάντως, πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει το αν όντως η εταιρία αυτή επιθυμεί να εμπλακεί ενεργά στο σχέδιο ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν εμφανίσουν άμεσα τα 2 εκατ. ευρώ. Αν ικανοποιηθούν και τα δύο, θεωρείται δεδομένο ότι οι πόρτες της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανοίξουν διάπλατα για να υποδεχτούν τους νέους επενδυτές-μετόχους.
http://www.gazzetta.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+