Συναυλία Yasmin Levy - 6,5 ευρώ στην Βιέννη - 30 ευρώ στην Αθήνα!

Τελικά είμαστε αδιόρθωτοι. Κρίση ή μη, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
Είναι δυνατόν το ίδιο θέαμα...
(συγκεκριμένα η συναυλία της Yasmin Levy στην Βιέννη που δεν έχει χρεοκοπήσει να κοστίζει από 6,5 - 34 ευρώ (ναι 6,5 ευρώ, δεν είναι τυπογραφικό λάθος) και στην σχεδόν χρεοκοπημένη Αθήνα από 30 - 40 ευρώ? Πάμε καλά? Γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα? Ως πότε θα μας πιάνουν κορόιδα οι διάφοροι μεσάζοντες και επιτήδιοι?

Ιδού και οι αποδείξεις στις εικόνες από τα φυλλάδια της Βιέννης. Φαίνεται στο εξώφυλλο η Yasmin Levi να δίνει συναυλία στις 13/10/2010 και μέσα στο φυλλάδιο πληροφορίες και τις τιμές. Παρεπιπτόντως και οι άλλοι καλλιτέχνες έχουν αντίστοιχες τιμές. Δείτε τις και κλάψτε για τα χάλια μας. Ποιος θυμάται συναυλία που να πλήρωσε 6,5 ευρώ για καλλιτέχνη από το εξωτερικό την τρέχουσα δεκαετία στην Ελλάδα?

Ντροπή στην εταιρία (On Stage) που έφερε την καλλιτέχνιδα με τέτοιες τιμές και ντροπή στους παραγωγούς του (κρατικού - βλέπε ΕΡΤ) ΚόσμοςFM για τον ίδιο λόγο.
Αύριο 12 Απριλίου είναι η συναυλία της και θα ήθελα να πάω πολύ, αλλά ειλικρινά θα αισθάνομαι μεγάλο κορόιδο να δώσω τα πολύ παραπάνω λεφτά από τον φίλο μου στην Βιέννη.

Ένα καλό μας έκανε η κρίση που μας ξύπνησε από τον λήθαργο που βρισκόμασταν. Πλέον όλα θα τα ελέγχουμε και θα τα συγκρίνουμε βλέποντας ποιος μας έκλεβε τόσα χρόνια και ποιος όχι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+