Παράπονα απο Ιταλούς τουρίστες για το ΚΤΕΛ Ρόδου

Αργότερα μην πούμε "γιατί"...
Χθες το απογευμα στην πλατεια της Λίνδου (του πιο πολυσυχναστου τουριστικου σημειου του νησιου) στις 6 το απογευμα παρατηρησαμε εξαλλους Ιταλούς τουριστες...
 να διαμαρτυρονται έντονα γιατί ενω επρεπε να περασει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Ρόδο, αυτό δεν περασε καθολου απο την πλατεια με αποτελεσμα να μεινουν οι τουριστες χωρίς μεσο επιστροφης για τη Ρόδο (50 χλμ) και μαλιστα το δρομολογιο ηταν το τελευταιο!!!!
Ρωτησαμε τι εγινε και μας ειπαν οτι το λεωφορείο για τη Ρόδο περνάει απο την πλατεια του χωριού, αλλά στο συγκεκριμενο δρομολογιο δεν περνα απο την πλατεία, αλλά απο καποιο αλλο σημειο. Στο γραφειο πληροφοριων που ηταν κλειστο υπηρχε οπως διαπιστωσαμε μια σημειωση γραμμένη στα Ελληνικα οτι το λεοφωρειο των 6 περνα απο άλλο σημειο!!!!
Οι τουριστες αδίκως περιμεναν και εγιναν έξαλλοι οταν πληροφορηθηκαν ρωτώντας διαφορους περαστικους γιατι το λεωφορείο δεν περασε να τους παρει στη Ρόδο.Με τετοια συμπεριφορα έλεγαν θελετε τουρισμο στο νησι? Θα μιλησουμε ελεγαν με τα χειροτερα λογια οταν επιστρεψουμε στην πατριδα μας. Δεν εκτιματε καθολου τους τουριστες που ερχονται στο νησι σας και δεν μπορουν να εξυπηρετηθουν με τις συγκοινωνιες σας!!!
Εμείς φυγαμε μετα απο λιγο , οι τουριστες ηταν ακομη εκει χωρις να γνωριζουμε με ποιο τροπο τελικα επεστρεψαν στη πολη της Ροδου ή αν βρηκαν κάποιο κατάλυμα εκει αφου το δρομολογιο ηταν το τελευταιο.
Εμεις τωρα απο τη μερια μας αναρωτιομαστε τα παρακατω
Το κρατος μας κανει μια τεραστια προσπαθεια να φερει εσοδα. Η βαρια μας βιομηχανια οπως λεμε ειναι ο τουρισμος. Γινεται μια τεραστια προσπαθεια να αυξησουμε τον τουρισμο μας και το αποτελεσμα ειναι οταν ερθουν οι τουριστες να αντιμετωπιζουν αυτη τη συμπεριφορα.
Γιατι να ξαναρθουν? Γιατι να προτεινουν στους φιλους τους να έρθουν?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+