Απάντηση σε: ''Καταγγελία για το κυνοτροφείο "Χατζηνάκος" Πυλαια- Θεσσαλονίκης''

Θα ηθελα να ενημερωσω τον φιλο ή την φιλη που πηγε εκει οτι ίσως να επρεπε να ψαξει στους συλλόγους που υπαρχουν στην Θεσσαλονίκη για αδεσποτα.
 Εγω, μόλις πριν απο 2 εβδομάδες εγινα κάτοχος ενός υπεροχου ζωου, μαλιστα καθαρόαιμου doperman, οχι πως με ενοιαζε,απλα το αναφερω.
Τα χρηματα που θα γλυτώσεις σιγουρα μπορείς να τα διαθέσεις αλλού, στην εποχη που ζουμε. Και δεν εννοω φιλανθρωπίες. Αυτο ειναι δικαιωμα σου. Σιγουρα θα έχεις και άλλες ανάγκες...ειδικα στην ρατσα που ψάχνεις υπαρχουν μεχρι και αγγελίες στις εφημερίδες.
Και κατι ακομα, αν όντως ψάξεις σε συλλόγους για υιοθεσια μπορείς να πάρεις και καποιο λιγο μεγαλυτερο. Τα κουταβακια ειναι σιγουρα πολυ χαριτωμενα, αλλα υιοθετούνται πιο ευκολα, συνήθως τα αναθρεφουμε, λάθος, και κακομαθαινουν. Ενα λιγο μεγαλυτερο θα θυμαται παντα απο που το πήρες και θα σου δειχνει την ευγνωμοσύνη του καθε στιγμή! Ασε που συνήθως ενα ας πουμε 1-2 ετων ,ειναι εμβολιασμενο και στειρωμενο!
Απλα αν έχεις χρονο ψαξε ακομα και στο facebook, να δεις τους συλλόγους αμπελόκηπων, ή ρετζικιου. Δες φωτογραφίες και αν δεν ερωτευθείς καποιο, πραγμα απιθανο, κοιταξε σε καποια εφημεριδα.
Οσο για τον κυριο που αναφερεις...τι να πω? Ευτυχως πλεον ακουγονται αυτα και σιγα σιγα υπάρχουν ολο και λιγοτεροι ασυνειδητοι ,οχι λογω αυξησης ευσυνειδησιας αλλα λογω μειωσης πελατειας!
Ελπιζω να καταλαβες τι ηθελα να σου πω..δεν σου εκανα παρατηρηση απλα σου ειπα μια φιλικη γνωμη!
Εγω ειμαι νεος στην πολη, και η επαφη μου με αυτους τους ανθρωπους που βρισκονται πισω απο αυτους τους συλλογους ηταν ,ισως η πιο ομορφη επαφη που ειχα προσ το παρον σ΄αυτην την πολη...
να εισαι καλα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+