Ενροτό: «Ο Κέβιν και εγώ θέλουμε Ολυμπιακό»

Υπάρχει λόγος ανησυχίας ή όχι στην νέα παράταση για την υπόθεση Μιραλάς; Ο ατζέντης του παίκτη, πάντως, εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι ο παίκτης θέλει πρώτα Ολυμπιακό.

Η νέα παράταση στην συμφωνία με Μιραλάς είναι λογικό να δημιουργεί ερωτηματικά για την έκβαση της υπόθεσης και να κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να ανησυχούν.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες γύρω από το θέμα του Βέλγου επιθετικού, εκτός από το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κλείσει τον παίκτη.

Από την πλευρά του παίκτη, ο μάνατζέρ του εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να βάλει άλλες ομάδες στο παιχνίδι και ότι πρώτη προτεραιότητα είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Σε νέες του δηλώσεις στην εφημερίδα Sportday, o Κριστόφ Ενροτό αναφέρει: «Προτεραιότητά μας είναι ο Ολυμπιακός. Δεν βάζουμε άλλες ομάδες στο παιχνίδι. Δεν το θέλουμε ούτε ο Κέβιν ούτε εγώ. Αυτό είναι δεδομένο για μας. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω αν είμαστε κοντά ή όχι, είναι καλύτερο για όλους μας να μη δημοσιοποιηθεί κάτι πριν από τη συνάντηση»

Θυμίζουμε ότι η συνάντηση θα γίνει είτε στο τέλος Μαρτίου, είτε στις αρχές Απριλίου.
http://www.gazzetta.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+