Σχετικά με το "Πέτρινο"-Παλιός Παντελεήμων, χρυσό πληρώνεις το ψωμί!

Δεν διαφωνεί κανένας στο γεγονός οτι η τιμή του ψωμιού είναι υπερβολικά ακριβή αλλά με το να κατηγορείτε κάποιον,δίκαια ή άδικα,χωρίς να είναι "παρών" δεν το θεωρώ σωστό.... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_1148.html
Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχετε νωρίτερα τέτοια τυχόν περιστατικά για να μπορέσετε απευθυνθείτε κατευθείαν στην άλλη μεριά ώστε να σας λυθόυν και οι τυχόν απορίες. Και σκέφτομαι εγώ, αν όντως ήταν "έξυπνος" ο υπεύθυνος του μαγαζιού δεν νομίζω οτι θα σας χρέωνε παραπάνω, τόσο απροκάλυπτα, στην τιμή του ψωμιού ώστε μετά να το αντιλειφθείτε και να τον κατηγορείσετε για αισχροκέρδεια ,αλλα θα μπορούσε να βάλει +0,30Ε σε κάποιες απο τις τιμές ώστε να μην γίνει εύκολα αντιληπτό π.χ . Συνεπώς πιστεύω οτι εχει γίνει κάποιο σοβαρό λάθος απο μέρους του υπεύθυνου. Και απορώ πώς μπορέσατε και βγάλατε συμπέρασμα για τα μυαλά των κυρίων αυτών απο το συμβάν που προφανώς υπάρχει κάποιο ανθρώπινο λάθος ,γιατίι αν όντως χρέωνε το ψωμί 5,00Ε το μαγαζι θα έπρεπε να είχε κλείσει αφου ,πολύ απλά, κανένας δεν θα πατούσε το πόδι του με τέτοιες τιμές.
Συνεπώς πριν πείτε κάποια γνώμη για οτιδήποτε, θα ήταν καλύτερο και πιο λογικό να έχετε και να εκφράζετε μια ολοκληρωμένη άποψη γύρω απο το θέμα ώστε να μην παρασύρετε και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν έχει άποψη .

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+