Απάντηση σε: "Το οικονομικό κόστος της ελληνικής εμπλοκής εναντίον της Λιβύης ποιος το μέτρησε;"

Δεν ξέρω κύριε αν είστε κάποιος υψηλά ιστάμενος οικονομολόγος ή αν ο,τι κι αν βλέπετε, όποιο ερέθισμα κι αν σας δίνετε το μεταφράζετε σε χρηματορροή...
, δείκτη ζήτησης, χρεολύσιο ή μονάδα πώλησης ομολόγων, πάντως είναι απορίας άξιο πως μετά από τόσα χρόνια αμέτοχης εξωτερικής πολεμικής πολιτικής μιλάτε για τα λεφτά που θα κοστίσει η επέμβαση στη Λιβύη. Άλλο τίποτε δεν σας πείραξε σε όλη τη συνταγή> τα 7δις το χρόνο στην υγεία από ανατιμολογήσεις φαρμάκων τα περνάτε γαργάρα?
Θα μου πείτε, ναι αλλά και αυτά χρήματα είναι που πάνε χαμένα.
Πόσο κοντά όμως βλέπουμε αν κάτσουμε να μιρμιρίσουμε για το αν κόστισε η κηροζίνη 240K¤ ή 10 ¤ παραπάνω? Σίγουρα προσπερνάτε το οτι η Γαλλία που χρωστάει 2 τρις ευρώ είναι σέρνει πρώτη το χορό. Όταν θα έχει κάνει Mare nostrum συμφερόντων στη Μεσόγειο και όλοι θα της είναι σούζα, όταν το Rafale θα αποδειχτεί "Battle approved", όταν το πετρέλαιο θα το κλείσουμε φθηνότερα με την νέα κυβέρνηση της Λιβύης, όταν θα αποκτήσουμε εμπειρία για αεροπορική και ναυτική επέμβαση εντός ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!! εσείς θα λέτε γιατί χάσαμε τα λεφτά για κηροζίνη. Μα ναι φυσικά αν δεν βγεις από το σπίτι σου δεν θα τρακάρεις ποτέ... αλλά να μαντέψω οτι εσείς παίρνετε το αμάξι σας για να πάτε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.
Ανοιχτά μυαλά υπάρχουν και πρέπει να τα βλέπουμε όλα....
Και κάτι τελευταίο... Ο Καναδάς με 8 τρις χρέος από κει σαπέρα τον Ατλαντικό φτάνει στη Μεσόγειο σε χρόνο ντε τε και εμεις θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια όταν είναι στο κατώφλι μας? Ε, όχι! ;)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+