Τοίχος σε σχολείο της Λευκωσίας έπεσε σε μαθητές

Ατύχημα με τρεις μαθητές τραυματίες, συνέβη χθες το πρωί στην ιδιωτική Σχολή Τέρρα Σάντα στη Λευκωσία...
Διαχωριστικός τοίχος αποχωρητηρίων υποχώρησε με αποτέλεσμα πέτρες να κτυπήσουν ευτυχώς ελαφρά, τρεις μαθητές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο. Το ατύχημα συνέβη στις 11.40 το πρωί κατά την ώρα του διαλείμματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο 16χρονοι μαθητές και ένας 15χρονος πήγαν στις τουαλέτες των αγοριών.

Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο τοίχος που διαχωρίζει τη μια τουαλέτα από την άλλη υποχώρησε με αποτέλεσμα πέτρες να πέσουν πάνω στους μαθητές.
Ένας 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και οι άλλοι δύο μαθητές ελαφριά.
Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου ο ένας 16χρονος που κτύπησε στο δεξί γαστροκνήμιο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι άλλοι δύο που έφεραν επιπόλαια τραύματα, ο μεν 16χρονος στο πόδι ο δε 15χρονος που πήγε να βοηθήσει τους δύο, στα δάκτυλα, απολύθηκαν.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Λυκαβητού που άρχισαν εξετάσεις, ενώ ενημερώθηκε και το Τμήμα ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου Εργασίας όπου λειτουργός του μετέβη στο σχολείο και άρχισε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην υποχώρηση του τοίχου.

Η Αστυνομία διερευνά πληροφορία ότι πιθανόν να ασκήθηκε πίεση στον τοίχο και λόγω του γεγονότος ότι ήταν πεπαλαιωμένος να υποχώρησε.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+