Τότε κοτζαμπάσηδες και προεστοί-Τώρα τραπεζίτες και υπουργοί

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...Τελικά από ποιους κινδυνεύει αυτή η χώρα από τους πολίτες που διαμαρτύρονται αναρτώντας ένα πανό ή από αυτούς που την έφτασαν στο πάτο....αν υπάρχει πάτος!

1821 Τότε κοτζαμπάσηδες και προεστοί
2011 Τώρα τραπεζίτες και υπουργοί

 Αυτό ήταν το μήνυμα του πανό που ανάρτησαν μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25 Μαρτίου.

Η κίνηση αυτή της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ξάφνιασε όσους βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων. Η αμηχανία ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παρευρισκομένων που προσπαθούσαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κάνοντας ότι κοιτάζουν την παρέλαση. Μάταια όμως.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έδωσε τον κυρίαρχο τόνο στην εκδήλωση και ξεγύμνωσε την υποκρισία της εξουσίας, που στήνει φιέστες και γιορτές για τον εορτασμό της εθνικής επετείου αγνοώντας ότι και σήμερα η χώρα βρίσκεται υποδουλωμένη σε ξένα οικονομικά συμφέροντα έχοντας υποθηκεύσει την ανεξαρτησία της και την εθνική της κυριαρχία. Βασικά δικαιώματα των πολιτών που συνδέονται με αγώνες, αμφισβητούνται με την συμμετοχή και συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι Έλληνες όπως και τότε επαναστατούν ενάντια στον ντόπιο και εξωτερικό δυνάστη. Ο στόχος είναι ένας. Να πέσει η προδοτική κυβέρνηση και να φύγει η χώρα από το μνημόνιο που καταστρέφει το μέλλον της.

Μόνο θυμηδία μας προκάλεσε το γεγονός ότι λίγο μετά την ανάρτηση του πανό, το σύνολο της δύναμης της Ασφάλειας Λαμίας περικύκλωσε τα μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και προσπάθησαν να καλύψουν το μήνυμα προστατεύοντας των καθωσπρεπισμό της κοινωνίας των νοικοκυραίων της πόλης μας.
Ξέχασαν βέβαια ότι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την τάξη σε αυτή την χώρα καθόταν ακριβώς απέναντι στην εξέδρα των επισήμων.
Οι βουλευτές των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτή την χώρα.

Κύριοι του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, περιορίστε τους !!!!

LamiaReport.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+