Σύλληψη σπείρας Αλβανών κακοποιών – Είχαν «ρημάξει» Καβάλα και Δράμα

Για σωρεία παράνομων πράξεων κατηγορούνται πέντε Αλβανοί, που συνελήφθησαν προχθές και στη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ομολόγησαν σωρεία διαρρήξεων, κλοπών και μία ληστεία που διέπραξαν το τελευταίο διάστημα στις περιοχές Καβάλας και Δράμας.
Ύστερα από αξιοποίηση σχετικών...

 πληροφοριών, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνέλαβαν τον «πυρήνα» της σπείρας (τρία άτομα) στη Νέα Καρβάλη, όπου κατοικούν, και στη συνέχεια προχώρησαν στις συλλήψεις των άλλων δύο δραστών. Η ακτίνα της δράσης των κακοποιών, όπως αποκαλύφθηκε, κάλυπτε όλη την Ανατ. Μακεδονία.
Οι πέντε (που δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στη χώρα μας) είχαν «ρημάξει» διαμερίσματα, σπίτια, καταστήματα, ενώ είχαν ληστέψει και μια ηλικιωμένη στο Δοξάτο Δράμας. Στους χώρους που χρησιμοποιούσαν ως κατοικίες πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς –παρουσία Εισαγγελέα- και βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων τους. Οι Αλβανοί κακοποιοί παραμένουν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, έως ότου ολοκληρωθεί η προανάκριση και σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους για να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη

kavalanet.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+